Close button

Samsung представив захищений планшет для жорстких умов

Samsung представив захищений планшет для жорстких умов

Компанія Samsung вирішила продовжити випуск захищених планшетів лінійки Galaxy Tab Active. З часу виходу в світ Galaxy Tab Active 2 пройшло вже досить багато часу, і виробник зміг наділити третю модель лінійки новими можливостями, зробивши її більш комфортною в експлуатації, повідомляє Novate.Ru.

Основна відмінність і перевага будь-якого планшета полягає в його автономності. Завдяки їй планшет можна використовувати в різних сферах, в тому числі і у вирішенні робочих завдань. Користувачі давно оцінили всі переваги оперативної роботи з інформацією. Своєю лінійкою Galaxy Tab Active компанія Samsung постаралася вирішити головну проблему планшета, занадто велику крихкість: через це в процесі роботи планшет часто отримує пошкодження або ж взагалі виходить з ладу. Захищений планшет обзавівся ударостійким корпусом і більш міцним склом, які можуть витримати великі навантаження, включаючи і ударні, без ризику появи тріщин і відколів.

Інженери Samsung також вирішили проблему з наслідками динамічногоі ударного навантаження. Спеціальна конструкція гасить енергію удару, захищаючи материнську плату і електронні компоненти від появи тріщин. Випробування показали, що нічим не захищений Galaxy Tab Active 3 успішно витримує падіння на плоску поверхню з висоти 1,2 метра. Планшет поставляється разом з протишоковим чохлом, що амортизує удари і падіння. З ним можлива висота падіння збільшується до 1,5 метрів, але це не означає, що планшет не можна пошкодити. Наприклад, предмет з гострими кутами на підлозі може в корені змінити ситуацію.

Планшет Galaxy Tab Active 3 отримав екран з діагоналлю 8 дюймів і роздільною здатністю 1920 x 1200. Цього більш ніж достатньо для комфортної роботи. Основа планшета - восьміядерний чіпсет Samsung Exynos 9810 з 4 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем 64/128 ГБ. Також його обладнали 13-мегапіксельною основною камерою, за допомогою якої можна робити пристойні фотографії та сканувати документи. 5-мегапіксельноъ фронтальноъ камери вистачає для відеодзвінків і конференцій. Виробник оснастив планшет системами позиціонування, акселерометром, датчиком Холла, геомагнітним датчиком, гіроскопом і іншими доповненнями. Планшет може працювати в мережах Wi-Fi і LTE.

Одна з відмінностей Galaxy Tab Active 3 - наявність змінної батареї ємністю 5050 мАг. У польових умовах, коли не можна зарядити планшет, а користуватися зовнішніми акумуляторами незручно, технічна можливість замінити батарею на повну має велике значення. Планшет має ступінь захисту IP68, що дозволяє працювати з ним в жорстких умовах. При цьому виробник звертає увагу, що захист схильний до природного зношування і після тривалої експлуатації може знизитися.

З огляду на специфіку експлуатації планшета, були передбачені й інші можливості. За допомогою камери можна сканувати штрих-коди, а при необхідності навіть приймати електронні платежі. Для цього в планшет встановили чіп NFC. Ті, кому доводиться працювати на вулиці, зможуть користуватися Galaxy Tab Active 3 в тонких рукавичках. Якщо ж рукавички занадто масивні, то можна скористатися спеціальним стилусом з комплекту, теж із захистом IP68.

Новини

Популярні теми форуму

analytics