Close button

В Україні можуть ввести чорну зону карантину

В Україні можуть ввести чорну зону карантину

Читати російською мовою, повідомляє Комментарии.

На засіданні Кабінету міністрів 4 листопада буде прийнято нові рішення щодо карантину в Україні. Про це на своєму каналі в Телеграм написала журналістка Соня Кошкіна.

За її інформацією, буде розглянуто варіант карантину вихідного дня, коли з вечора п'ятниці до ранку понеділка буде обмежена робота ресторанів і розважальних закладів. Про це напередодні повідомив і голова Мінздрава Максим Степанов.

"Залишити тільки аптеки й продуктові. Будівельні, інші споживчі товари — також обмежити (щоб уникнути скандалів, подібних навесні з Епіцентром)", — пише Кошкіна.

Також, як відмічає журналістка, введення повного локдауну в Україні не буде, проте до вже визначених карантинних зон для регіонів додадуть ще одну під умовною назвою "чорна".

"Критерії ще розробляють, але основний - повна зайнятість ліжок. Ось у чорній зоні буде повний локдаун локальний, з зупинкою усього", - повідомляє Кошкіна.

Крім того, за її словами, на засіданні у президента Володимира Зеленського прозвучала ідея у Києві віддати столичну Феофанію під епідемічні потреби.

"Президенту ідея дуже сподобалася. (Прем'єр-міністр Денис) Шмигаль теж підтримав. Але знайшлися, зрозуміло, противники", — додала Кошкіна.

amu1ppendq_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics