Close button

​Covid-19 і школи – Степанов порадив батькам нічого не підписувати

​Covid-19 і школи – Степанов порадив батькам нічого не підписувати

Батькам не варто підписувати жодних документів від адміністрації навчального закладу про те, що вони розуміють, що навчальний заклад не несе відповідальності за розповсюдження Covid-19, який може занести людина з безсимптомним перебігом хвороби, повідомляє Вести.

Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов у середу, 4 листопада.

Нещодавно в мережі з’явилась інформація, що адміністрація школи змушує батьків школярів підписувати документ про "безвідповідальність шкіл".

"Усе більше звернень надходить від батьків, які все більше стурбовані забезпеченням навчального процесу своїх дітей-школярів. Днями в мережі з’явилась інформація, що адміністрація школи змушує батьків школярів підписувати документ такого змісту: "інформаційна згода про те, що батьки свідомо розуміють, що навчальний заклад не несе відповідальності за розповсюдження Covid-19, який може занести людина з безсимптомним перебігом хвороби." Такий документ не передбачено жодним нормативним актом. Це така самодіяльність деяких керівників закладів чи інших осіб. Навіщо вони це роблять? Мені невідомо. Звертаюся до батьків: шановні, ніхто не може вас змусити підписати такий документ", – сказав Степанов.

Новини

Популярні теми форуму

analytics