Close button

Безос продав частину акцій Amazon

Безос продав частину акцій Amazon

Читати новину російською мовою, повідомляє PaySpace Magazine.

Джефф Безос, генеральний директор Amazon, на цьому тижні продав акції своєї компанії на суму понад $3 млрд, згідно з документацією, поданої до Комісії з цінних паперів і бірж.

Безос збільшив продажі акцій за останній рік. У лютому він продав акції Amazon на суму понад $4,1 млрд, у серпні - на суму понад $3,1 млрд. У результаті продажів на цьому тижні його загальна сума прибутку у 2020 році перевищила $10,2 млрд, що є помітним стрибком в порівнянні з 2019 роком, коли Безос продав акцій на $2,8 млрд.

Навіть після останнього продажу акцій Безосу як і раніше належить понад 53 мільйонів акцій на суму майже $170 млрд, що робить його найбагатшою людиною у світі.

Джефф Безос раніше заявляв, що щорічно продає акції Amazon на суму близько $1 млрд для фінансування свого ракетного стартапу Blue Origin. Крім того, в лютому генеральний директор Amazon запустив Фонд Землі на суму $10 мільярдів доларів для боротьби з наслідками зміни клімату, який видаватиме гранти вченим, активістам і іншим організаціям.

Новини

Популярні теми форуму

analytics