Close button

Флагман ​Samsung провалився у продажу

Флагман ​Samsung провалився у продажу

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.ру.

Samsung скоротила темпи виробництва актуального флагмана. Про це повідомляє корейське видання The Elec з посиланням на галузеві джерела.

Як стало відомо журналістам видання, виробництво смартфонів Galaxy Note 20 скоротили через низький попит. Уточнюється, що в жовтні Samsung планувала відвантажити майже 900 тисяч пристроїв, проте випустила лише близько 600 тисяч одиниць. На думку джерел, тим самим корейська корпорація прийняла той факт, що базовий смартфон флагманської серії Galaxy Note 20 провалився у продажу.

За словами джерел, топовий флагман Samsung виявився популярнішим базового. Співвідношення обсягів виробництва Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra склало приблизно один до двох. Офіційні продажі смартфонів серії Galaxy Note 20 стартували 21 серпня.

Журналісти уточнили, що Samsung Mobile успішно закрила третій квартал, отримавши за його підсумками операційний прибуток у розмірі 4,45 трильйона вон або близько чотирьох мільярдів доларів. Цей показник більш ніж на 50 відсотків більше, ніж за аналогічний період 2019 року. За версією аналітиків, більшу частину прибутку принесли недорогі смартфони, хоча компанія заявила, що фінансовий успіх був обумовлений реструктуризацією витрат і ефективними витратами на маркетинг.

Офіційний анонс смартфонів Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra відбувся 5 серпня. Флагмани отримали дисплей Dynamic AMOLED, процесор Exynos 990 або Snapdragon 865+, до 12 гігабайтів оперативної та до 512 гігабайтів вбудованої пам'яті, потрійну камеру. Вартість найдоступнішого апарату серії склала 28 627 гривень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics