Close button

Назвали кращу країну Європи для подорожей

Назвали кращу країну Європи для подорожей

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.ру.

Португалію назвали найкращою країною Європи для подорожей у 2020 році. Міжнародне журі присудило їй нагороду World Travel Awards четвертий раз поспіль, про це повідомляється на офіційному сайті премії.

При цьому нагороду World Travel Awards також отримали багато португальських об'єктів розміщення, а узбережжя Алгарве на півдні країни визнали найкращою зоною Європи для пляжного відпочинку.

Уточнюється, що крім Португалії на премію були номіновані Австрія, Англія, Франція, Німеччина, Греція, Ірландія, Італія, Норвегія, Іспанія, Швеція, Швейцарія та Туреччина.

World Travel Awards щорічно присуджується експертами з Всесвітньої ради подорожей та туризму. Нагороди розподіляються як на загальному світовому рівні, так і по восьми міжнародних регіональним, зокрема, за такими категоріями, як готелі й житло, визначні пам'ятки, авіакомпанії та транспорт.

Раніше в листопаді стало відомо, що острів Мадейра, розташований в Португалії, визнали найкращим для відпочинку в Європі. Відомо, що автономний регіон в північній частині Атлантичного океану отримує таке звання від журі вже увосьме. Крім того, у 2020 році йому присудили нагороду в категорії "Найбезпечніший напрямок для туристів під час пандемії".

Новини

Популярні теми форуму

analytics