Close button

Трамп відреагував на перемогу Байдена, каже, що вибори ще не закінчилися

Трамп відреагував на перемогу Байдена, каже, що вибори ще не закінчилися

Чинний президент США Дональд Трамп стверджує, що вибори ще далекі від завершення, а медіа-союзники його конкурента Джо Байдена підіграють йому, оголошуючи переможцем, повідомляє Украинская правда.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Ми всі знаємо, чому Джо Байден поспішає видати себе за переможця, і чому його медіа-союзники так намагаються допомогти йому: вони не хочуть, щоб правда була розкрита" - заявив Трамп у відповідь на оголошення Джо Байдена переможцем виборів.

"Справа в тому, що ці вибори ще далекі від завершення. Джо Байден не був визнаний переможцем у жодному з ключових штатів" - додав він.

Він знову нагадав, щу у Пенсильванії спостерігачам республіканців не дали доступу для спостереження за підрахунком голосів.

"Законні голоси вирішують, хто буде президентом, а не засоби масової інформації" - заявив Трамп.

За його словами, кампанія Трампа з понеділка ласть хід справі у суді, "щоб забезпечити повне дотримання виборчого законодавства і визначення законного переможця".

"Американський народ має право на чесні вибори: це означає підрахунок всіх законних бюлетенів, а не підрахунок будь-яких незаконних бюлетенів. Це єдиний спосіб забезпечити повну довіру громадськості до наших виборів" - заявив Трамп.

Незадовго до оголошення Байдена переможцем Трамп заявляв, що сааме він виграв вибори з великим відривом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics