Close button

Hyundai представила Sonata N-Line

Hyundai представила Sonata N-Line

, повідомляє Motor1.

Читати новину російською мовою

Компанія Hyundai представила в Америці найпотужнішу «Сонату» - N-Line. Седан з 290-сильним двигуном отримав цінник в 33.2 тисячі доларів за базове оснащення.

Дизайнерські деталі Sonata 2021 версії N Line корейці розкрили ще в вересні, але тоді за кадром залишилися головні технічні аспекти «гарячої» модифікації. Тепер секретів майже не залишилося - компанія Hyundai опублікувала інформацію по «залізу» і навіть назвала ціни на американському ринку. Як і очікувалося, на седан встановили 2.5-літрову турбІрованну «четвірку» Smartstream з комбінованим уприскуванням бензину. Віддача - 290 к.с. і 421 Нм. Настільки потужних «Сонат» раніше не випускалося.

a850a2cb9b0e26e13f88ed914e228180.jpg

При цьому привід у седана тільки передній. А працює двигун в парі з восьмиступінчастим «роботом» N DCT з парою «мокрих» зчеплень. Причому коробку навчили функції Launch Control для максимально бадьорого старту з місця. Ось тільки динаміку «Сонати» N Line корейці досі тримають в таємниці. Якщо орієнтуватися на показники одноплатформенного Kia K5, то можна розраховувати приблизно на 6 секунд розгону з місця до «сотні».

aa4590671748a00796daf3c7395c4f28.jpg

Що стосується доробок шасі, то тут в цілому все прогнозовано: посилені опори силового агрегату і гальма, більш жорсткі підвіска і стабілізатори поперечної стійкості, електропідсилювач керма у Sonata N Line встановлений безпосередньо на рейці (а не на валі), в базове оснащення включені 19- дюймові колеса.

Hyundai Sonata N-Line

Стартова ціна Sonata N-Line - 33 200 доларів. Тобто N Line не стала найдорожчою версією в сімействі: за гібрид, що підключається, в США просять на 200 доларів більше. Не виключено, що в майбутньому Sonata N Line вийде за межі американського ринку, проте офіційних заяв із цього приводу в корейській компанії поки не робили.

Новини

Популярні теми форуму

analytics