Close button

Найбагатша людина світу втратила мільярди за один день

Найбагатша людина світу втратила мільярди за один день

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.ру.

Статки найбагатшої людини у світі Джеффа Безоса скоротилися за день на дев'ять мільярдів доларів, випливає з даних рейтингу Forbes Real-Time. Акції його компанії Amazon впали на п'ять відсотків.

Капітал Безоса знизився на 4,63 відсотка (до 184,4 мільярда доларів). Інші мільярдери також втратили частину грошей. Гендиректор Facebook Марк Цукерберг за один день позбувся 5,3 мільярда доларів. Цінні папери Facebook просіли майже на п'ять відсотків. Стан гендиректора Tesla Ілона Маска скоротилося на 1,6 мільярда доларів (до 93,2 мільярда доларів).

Раніше стало відомо, що сукупний статок семи найбагатших людей світу зріс на 33 мільярди доларів в перший день після виборів в США. Американський фондовий ринок продемонстрував зростання на тлі голосування. Одним із драйверів зростання стали технологічні гіганти.

На початку листопада Джефф Безос продав акції своєї компанії на три мільярди доларів. Таким чином, в цілому за 2020 рік найбагатша людина планети позбулася паперів своєї компанії більш ніж на 10 мільярдів доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics