Close button

Колишня дружина Трампа відреагувала на вибори у США

Колишня дружина Трампа відреагувала на вибори у США

, повідомляє Лента.ру.

Читати новину російською мовою

Президент США Дональд Трамп не вміє програвати, однак йому слід визнати поразку і відступити. Таку думку в бесіді з People висловила його перша дружина Івана.

«Йому не подобається програвати, тому він буде продовжувати боротися», - сказала вона. 71-річна мати трьох дітей Трампа зазначила, що їй немає діла до ситуації з виборами, і вона б хотіла, щоб «все скоріше закінчилося».

Колишня дружина американського лідера зізналася, що хоче для своїх дітей нормального життя. «Думаю, їм подобалося бути поруч з Дональдом, підтримувати його передвиборчу кампанію і стежити за тим, що відбувається, але тепер - слава богу - все позаду», - додала вона.

На думку Івани, Трамп в кінцевому підсумку піде з політики. «Не думаю, що у нього є вибір. Ймовірно, він поїде в Палм-Біч, буде грати в гольф і жити нормальним життям. Це найкраще, що він може зробити в даній ситуації », - заявила вона.

Дональд Трамп одружився на Івані Зельнічковій в 1977 році. У подружжя народилося троє дітей, перш ніж вони вирішили розлучитися в 1992 році. З 1993-го по 1999 рік чинний президент був одружений на американській актрисі Марлі Мейплз. У 2005 році він одружився на Меланії, нинішній першій леді.

Раніше повідомлялося, що штаб Трампа подав ще один позов в штаті Пенсільванія. У документі стверджується про незаконну систему голосування поштою під час виборів глави держави.

7 листопада демократ Джо Байден, який набрав 290 з необхідних 270 голосів виборників і забезпечив тим самим собі перемогу, проголосив себе обраним президентом США. У свою чергу Дональд Трамп заявив, що постарається повернути собі лідерство в ряді штатів через суд.

Новини

Популярні теми форуму

analytics