Close button

Помічник Тищенко "мінував" лікарню, - Лерос

Помічник Тищенко "мінував" лікарню, - Лерос

Читати новину російською мовою, повідомляє Обозреватель.

Анонімний дзвінок про замінування Олександрівської клінічної лікарні в Києві 8 квітня здійснив нібито помічник народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка Руслан Гончаров.

Як повідомив на YouTube нардеп Гео Лерос із посиланням на рішення Печерського райсуду столиці, у помешканні Гончарова було проведено обшук і вилучено iPhone XS, із якого і був здійснений виклик у поліцію про замінування (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами Лероса, перед цим Гончаров зробив запис зі зміненим голосом про 5 кг тротилу в лікарні на вул. Мечникова, які він пригрозив підірвати о 3 годині ночі.

snimok2.png

"Увечері Тищенко зі своїми друзями й помічниками зібралися побухати, і їхньою розвагою стало заставити наляканих лікарів разом із хворими в паніці вибігати на вулицю, стирчати там годинами", – розповів він, додавши, що це призвело до смерті одного пацієнта.

Нардеп додав, що пізніше Тищенко зробив Гончарова кандидатом у депутати Київради від "Слуги народу".

"Мені 100% відомо, що інформація щодо мінерів Тищенка була відома у штабі СН. Тоді Ірина Верещук, кандидатка в мери від "Слуги" мала на цю тему розмову з президентом. Після цього Гончарова вивели зі списків, бо ця інформація могла стати перед виборами публічною", – розповів Лерос.

Сам Тищенко після скоєного пішов "замолювати гріхи" перед медиками, доставивши в Олександрівську лікарню їжу зі свого ресторану "Велюр".

Лерос додав, що нещодавно співробітників Печерського райвідділу поліції змусили повернути помічнику Тищенка речові докази – вилучений телефон і ноутбук, а справу хочуть "зам'яти".

photo2020-11-1010-30-46.jpg

photo2020-11-1010-30-48.jpg

photo2020-11-1010-30-50.jpg

Реакція Гончарова

Сам Гончаров заявив у Facebook, що не має жодного стосунку до замінування Олександрівської лікарні.

"Це брудна технологія, метою якої є тиск на мене особисто та спроба дискредитувати народного депутата Миколу Тищенка, помічником якого я є. А також це чергова спроба облити брудом політичну силу "Слуга народу", – вважає він.

Гончаров опублікував відповідь прокуратури про те, що він не є підозрюваним чи обвинуваченим у цьому кримінальному провадженні.

1247763283556456167749845664895631212922

Мирослав Семенюк

Новини

Популярні теми форуму

analytics