Close button

Спецслужби США побоюються, що Трамп розкриє держтаємниці

Спецслужби США побоюються, що Трамп розкриє держтаємниці

Читати новину російською мовою, повідомляє ИноТВ.

Страхи американських спецслужб, які побоюються того, що, покинувши Білий дім, Дональд Трамп буде розкривати державні секрети, цілком обгрунтовані, вважає колишній директор ЦРУ Джон Бреннан. У своєму інтерв'ю MSNBC він зазначив, що Трамп не раз демонстрував неповагу до спецслужб і зневажливе ставлення до засекреченої інформації.

Дискусія, яку не можна біло уявити за часів будь-якого іншого транзиту влади: як ви відреагували на приголомшливий матеріал в The Washington Post про те, що спецслужби США побоюються того, що Дональд Трамп буде скомпрометований і розкриє державні таємниці після того, як залишить Білий дім?

Джон Бреннан, колишній директор ЦРУ: Так, це немислимо, що ми коли-небудь будемо вести подібну дискусію про людину з Овального кабінету, враховуючи, що ця людина є президентом США. На жаль, страхи, описані в статті The Washington Post, цілком обгрунтовані. За останні чотири роки Дональд Трамп продемонстрував не тільки повну неповагу до спецслужб, а й недбале ставлення до секретних даних. Він не раз закликав до масового зняття грифа секретності з державних таємниць заради просування власних політичних інтересів.

Йому все одно, які використовувати джерела або методи. Отже, коли він залишить Білий дім (а це станеться), у нього буде інформація і записи, які він зможе використовувати для просування своїх особистих політичних або навіть фінансових інтересів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics