Close button

На сина Трампа зрушилася хвиля глузувань

На сина Трампа зрушилася хвиля глузувань

Читати новину російською мовою, повідомляє Страна.ua.

Старший син президента Дональда Трампа Ерік закликав виборців Міннесоти вийти й проголосувати за свого батька, через тиждень після закриття виборчих дільниць в США.

Відповідний пост він опублікував у своєму Twitter, який майже відразу ж був видалений, повідомляє Independent.

Так, твіт, який, швидше за все, був запланований до публікації на минулий вівторок, був вилучений менш ніж через годину після появи, однак встиг викликати глузування в мережі.

"Коли ви плануєте твіт, але це вже після того, як тато програв вибори", - написав один з користувачів.

"Значить, "команда", яка запланувала пресконференцію в компанії з ландшафтного дизайну та твіт через тиждень після виборів, хоче, щоб ви повірили, що вони десь знайшли шахрайство", - висловився пост постом представник штату Пенсільванія Браян Сімс.

"Втомилися: ми повинні дізнатися переможця в день виборів! Перекладаю: ми повинні продовжити голосування через тиждень після виборів!", - говорилося уїдливо в іншому твіті.

"Привіт, Еріку. Який номер цієї гарячої лінії по боротьбі з шахрайством з виборцями? Мені потрібно щось повідомити", - додав той же користувач.

Нагадаємо, голосування на виборах президента США пройшло 3 листопада. Більшість голосів підраховані, але офіційно результати будуть оголошені пізніше. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ оголосили про перемогу кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на виборах президента. Сам Байден також назвав себе обраним президентом США. З перемогою на виборах його вже привітали багато світових лідерів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics