Close button

Українець потрапив у топ-50 злочинців Угорщини

Українець потрапив у топ-50 злочинців Угорщини

Читати новину російською мовою, повідомляє Вести.

Поліція Угорщини опублікувала список 50 найбільш розшукуваних на території країни злочинців. Серед них є і українець.

66-річний уродженець Закарпаття села Велика Бийгань Берегівського району Закарпатської області Міндак Вінсе є найстаршим з розшукуваних зловмисників і підозрюється в торгівлі наркотиками.

Наймолодшим у списку виявився 27 річний Чех Марсел. Два роки тому він пограбував ювелірний магазин, вдаривши продавця рушницею. Нещодавно він зі своєю дівчиною-росіянкою зупинився в пансіонаті, звідки вони втекли, не заплативши за проживання, вдаючи, що дівчина вагітна і їй терміново треба в лікарню.

Золтана Планка шукають за пограбування китайців в Будапешті - він забрав у них мішок з 1,5 мільйона євро і зник на автомобілі. За інформацію про місцезнаходження злочинця начальник поліції Будапешта пообіцяв 1 мільйон форинтів (менше трьох тисяч євро). З тих пір пройшло 6 років.

Довше за всіх (вже 18 років) поліція Угорщини шукає Роберта Форкаша. Його підозрюють в серії збройних пограбувань ломбардів на початку 2000-х. Здобиччю злочинця стали сотні мільйонів форинтів.

Серед розшукуваних тільки один вбивця. Це громадянин Китаю, який убив у 2015 році 19-річну повію, якій приписували зв'язок з кількома угорськими політиками.

Всього в списку 45 чоловіків і 5 жінок. Найпоширеніший злочин - шахрайство і розбій. Але є і особи, яких шукають за розтрату бюджетних коштів.

Біля п'яти розшукуваних розміщений знак оклику. Поліція вважає їх особливо небезпечними.

Новини

Популярні теми форуму

analytics