Close button

Найекономічніші позашляховики

Найекономічніші позашляховики

Нещодавно з'явився рейтинг кращих позашляховиків для бездоріжжя, тепер же експерти склали список найбільш економічних позашляховиків по витраті палива 2020 року, повідомляє Апостроф.

Hyundai Nexo

Nexo є технологічним флагманом Hyundai і може похвалитися рівнем комфорту розкішних автомобілів. Основні переваги - нульові викиди і швидка заправка. Автомобілі на водневих паливних елементах можуть заправлятися за лічені хвилини і можуть похвалитися більшою дальністю ходу, ніж повністю електричні машини, такі як Tesla. Nexo може бути заповнений воднем приблизно за п'ять хвилин і має дальність дії до 600 км. Вартість авто стартує від 60 тисяч доларів.

Jaguar I-Pace

Це один із самих економічних позашляховиків 2020 року. Авто може проїхати 370 км за один заряд. Jaguar I-Pace складається з двох рядів і більше призначений для перевезення людей, ніж для перевезення вантажів. Позашляховик оснащений повністю нової електричною трансмісією, що приводить в рух всі чотири колеса, вдосконаленою підвіскою, яка забезпечує дивовижну кількість можливостей для бездоріжжя, повним набором засобів безпеки і допомоги водієві, а також новітньої фірмової інформаційно-розважальною системою InControl Touch Pro Duo з 10-дюймовим екраном з високою роздільною здатністю.

Lexus NX

Lexus NX - це компактний економічний позашляховик преміум-класу. Він заснований на Toyota RAV4, але має власний дизайн екстер'єру та інтер'єру, безліч стандартних функцій безпеки і технологій, а також варіанти повного приводу і гібридну версію. Lexus NX пропонує відмінну якість збірки, чудову надійність, гідне стандартне обладнання, хороші ціни при перепродажі. Гібридна версія NX 300h, проте підтримує низький рівень викидів з витратою 7,5 л. на 100 км.

Nissan Rogue

Зручний, ефективний і трохи спортивний, бензиновий Nissan Rogue виділяється своєю привабливою ціною, містким салоном і доступною гібридної трансмісією, з витратою 6,7 л. на 100 км. по трасі. Він оснащений 2,5-літровим 4-циліндровим мотором потужністю 170 кінських сил, поєднаним з безступінчатим автоматичною коробкою передач (CVT). Автомобіль пропонує плавну їзду, тиху простору кабіну і безліч високотехнологічних функцій.

Toyota RAV4 Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid відрізняється високою якістю салону і великим вантажним простором. Це надійний і економічний електрокар. Серед його переваг - якісний салон і хороший рейтинг надійності і економічності. Гібрид RAV4 може похвалитися сильним і швидким прискоренням практично в будь-яких умовах. RAV4 Hybrid видає в цілому 219 кінських сил від чотирициліндрового і додаткових електродвигунів. Він швидко розганяється, як тільки ви натиснете на газ, прискорення буде плавним і стійким.

Лена Руденко

Новини

Популярні теми форуму

analytics