Close button

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Тельцю

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Тельцю

Читати новину російською мовою, повідомляє 1001 гороскоп.

Якщо книга і кращий подарунок, то книга для Тельця повинна бути особливою: розкішного видання, в багатій палітурці, з гарними ілюстраціями. Те ж стосується і будь-якого іншого подарунка. Для Тельця важливо, щоб подарунок був дорогим і грунтовним, "на століття", щоб їм можна було милуватися і пишатися.

Телець - знак Землі, і його головна риса - практичність, тому подарунок для нього - це щось матеріальне, чим можна користуватися довго. Навіть дорогі квитки на прем'єру тут не підійдуть: спектакль пройде, і Телець відчує себе обдуреним, адже справжній подарунок скінчитися не може!

Найкращі подарунки для Тельця

Квіти для Тельця

В кольорах, як і в усьому іншому, Телець оцінить класику і респектабельність. В цьому плані троянди завжди будуть до речі. Букет для Тельця може бути невеликим, але дорогим, не кричущим і оформленим зі смаком. І стежте за тим, щоб квіти були ідеально свіжі - Телець помітить найменший недолік, і це зіпсує все враження.

Техніка для Тельця

Ви не помилитеся, якщо подаруєте практичному Тельцю що-небудь з побутової техніки. Однак це "що-небудь" має бути не найдешевшої моделі й тільки від кращих фірм, яка покликана полегшити йому життя. Техніка для нього повинна бути не тільки зручною, але і перевіреною.

Ювелірні прикраси для Тельця

Телець уміє виявляти щедрість сам і чекає того ж від оточуючих, особливо від близьких і коханих. Тому не треба ображати його дешевою і навіть не найдешевшою біжутерією. Якщо у вас мало грошей, подаруйте краще що-небудь інше. В іншому випадку, ваш вибір - класичні дорогі прикраси з золота, діамантів і т.д.

Предмети побуту для Тельця

Якщо у вас не дуже багато грошей, а ви знаєте, якої речі не вистачає в побуті або в господарстві у Тельця - сміливо купуйте йому її в подарунок. Єдина умова - вона повинна бути красивою і якісною.

Парфуми для Тельця

Телець визнає тільки дорогий класичний парфум відомих марок. Все, що вважається нестаріючої іконою стилю в цій області, на кшталт Chanel №5 або Jicky, можна купувати йому сміливо.

Дрібнички й сувеніри для Тельця

Телець не любить, коли річ не має свого призначення, тому навіть сувенір для нього повинен бути з користю. Наприклад, не просто магнітик на холодильник, а магнітик блокнотиком для записів і ручкою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics