Close button

В Україні з'явився новий автобренд

В Україні з'явився новий автобренд

Читати новину російською мовою, повідомляє АвтоНовости.

Лякатися нової назви не варто, адже Jetour - це суббренд компанії Chery Automobile, яка вже давно представлена в Україні і має розвинену дилерську мережу.

Jetour створений в 2018 році підрозділом холдингу Chery Commercial Vehicle Company. Під цією назвою дочірнє підприємство випускає кросовери, універсали і електромобілі. Спочатку цей бренд був націлений на внутрішній ринок КНР, однак недавно також почав міжнародну експансію в країни Азії, Латинської Америки, а тепер представлений і в Україні.

Назва бренду складається з двох китайських ієрогліфів, які походять з класичної китайської літератури і означають «успішна кар'єра» і «світ повертається в одне і те ж місце, але різними шляхами». JET + TOUR, перекладається буквально як «зручна подорож», що відповідає філософії бренду.

В Україні поки модельний ряд бренду представлений однією моделлю - кросовером Jetour X70. Це семимісний автомобіль, побудований на платформі Chery Tiggo 8. Він комплектується 1.5-літровим бензиновим турбодвигуном з системою зміни фаз газорозподілу, який розвиває потужність 147 к.с. і крутний момент 210 Нм. Доступні версії з 5-ступінчатою механічною або 8-ступінчатою автоматичною трансмісією.

b1e2bb4d2e35da8b0c934fc66d3390be.jpg

Комплектація поки одна - Luxury. Ціни на кросовер стартують з відмітки 17 900 доларів США за версію з МКПП і 19 400 доларів за автомобіль з «автоматом».

В оснащення увійшли такі опції як система панорамного огляду, парктроніки, круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, регулювання сидінь другого і третього ряду за кутом нахилу спинки, електропривід дверей багажника і світлодіодна оптика. Гарантія на автомобіль складає 4 роки або 100 000 км.

Новини

Популярні теми форуму

analytics