Close button

Причини для відмови від смартфону з великим екраном

Причини для відмови від смартфону з великим екраном

Читати новину російською мовою, повідомляє Прайм.

Смартфон з великою діагоналлю не такий хороший, як може здатися. Розробники більше не збільшують розмір екрану на нових моделях, та й мода на так звані "лопати" пройшла, розповів доцент кафедри інформатики РЕУ Олександр Тимофєєв.

"Смартфон з великим екраном не потрібен з кількох причин. По-перше, його незручно, а іноді навіть важко тримати в руці і "тапати" по екрану великим пальцем. Якщо часто користуватися таким гаджетом можуть з'явитися проблеми з м'язами на кисті руки", - пояснює експерт.

По-друге, телефон з великим екраном часто незручно класти в передню кишеню і доводиться його засовувати в задню. І в цьому випадку є ймовірність випадково сісти на нього і погнути корпус, відзначає він.

Крім того, в нічний час яскравість екрану може створювати надлишкове світло і викликати різь в очах. "Також яскравий і великий екран інстинктивно привертає увагу перехожих і недоброзичливців в тому числі", - додає Тимофєєв.

Невипадково провідні розробники смартфонів більше не збільшують розмір екрану. Оптимальним для використання є телефон у ширину 6-8см і в довжину 10-15см, закінчив експерт.

Новини

Популярні теми форуму

analytics