Close button

Яка жінка вам потрібна по гороскопу

Яка жінка вам потрібна по гороскопу

У кожного чоловіка є свої уявлення про жіночий ідеал, виходячи з яких, він вибирає супутницю життя, повідомляє Slovofraza.

Овен

Чоловіки цього знака не терплять невпевнених у собі жінок. Овну потрібна та, хто зможе протистояти йому. Якщо жінка при виникненні розбіжностей кожен раз буде відступати, Овну дуже швидко стане нудно.

Телець

Телець любить стан безпеки і стабільності, тому чоловіки цього знака намагаються уникати непередбачуваних дам. Жінка, яка постійно змінює свою думку, і з якою вічно перебуваєш в незрозуміло яких стосунках, - це справжній кошмар для Тельця.

Близнюки

Комунікабельність - це риса, що найбільше виділяється, у представників цього знака, тому цінність мовчазних жінок, які не вміють поводитися зі словами, в очах Близнюків прагне до нуля.

Рак

Емоційність - добре відома якість всіх людей, народжених під цим знаком, тому чоловік-Рак намагається уникати жінок, які не виявляють жодних емоцій. Навіть якщо в цьому винна її стриманість, самодостатність або ще щось, Рак вибере ту представницю прекрасної статі, яка більше схожа на нього самого.

Лев

Найбільше Лев потребує уваги з боку. І навіть якщо він спочатку спробує завоювати жінку, яка не проявлятиме достатнього інтересу і уваги по відношенню до його персони, все одно з часом він втратить інтерес до такої особи. Якщо ви не розумієте, чому він геній, тоді ви на нього не заслуговуєте.

Діва

Представники цього знака надають великого значення чистоті. Якщо вам все одно, що ваша машина брудна, і ви вважаєте, що важливіше жити так, як хочеться, що турбуватися про чистоту своєї квартири, людина цього знаку безумовно не для вас.

Терези

Терези мріють про мир і гармонію, тому всіма силами уникають сварок і зіткнень. Жінка, яка намагається відстоювати свою думку і яка не проти поспілкуватися на підвищених тонах, безумовно не підходить представникам цього знаку.

Скорпіон

Над усе Скорпіон цінує правду, і варто тільки йому зловити кого-небудь на брехні, таку людину він вже ніколи не зможе пробачити. Жінки, які люблять грати в ігри і у яких проблеми з щирістю, діють Скорпіону на нерви.

Стрілець

Схильному до авантюр і ризику Стрільцю не подобаються жінки, які бояться ризикувати. Жінка, яка вважала за краще б залишитися вдома під теплою ковдрою і подивитися фільм, може стати ідеальним варіантом для іншого, більш спокійного знака, але тільки не для Стрільця.

Козеріг

Козеріг найбільше цінує жінок, які вміють поводитися з грошима. Жінка, яка загрузла в боргах, буде лише дратувати представників цього знака, які ніколи не зрозуміють, чому вона позичає гроші тільки для того, щоб придбати зайву пару взуття.

Водолій

Найбільше Водолія привертають вільнодумні жінки, відкриті для нових вражень і людей, жінки-консерватори діють їм на нерви.

Риби

Егоїзм для Риб - це гірша якість, якою тільки може володіти людина. Тому чоловік-Риба, побачивши таку жінку, намагається поплисти як можна далі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics