Close button

Названі міста, що найбільше розчаровують туристів

Названі міста, що найбільше розчаровують туристів

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.Ру.

Туристи перерахували міста, від відвідування яких вони очікували більшого, ніж побачили насправді. Своїми історіями вони поділилися на платформі Reddit.

Так, одним з перших користувачі обговорили Дубай - за запевненнями мандрівників, місто виявився занадто спекотним і «фальшивим». «Брак історичних об'єктів і розваг за межами величезних торгових центрів мене розчарував», - писали вони.

Крім того, багатьох не вразив і Лос-Анджелес. За словами одного з користувачів, місто не сподобався йому через високі ціни і «постійні затори на дорогах». При цьому інші коментатори зазначили, що мегаполіс можна зрозуміти, тільки будучи його жителем.

Читайте также: Авиаторы спрогнозировали сроки открытия границ

Також туристи зарахували до місць, що розчаровують столицю Єгипту Каїр. «Крім пірамід, в місті не було нічого примітного. І я постійно натикався на аферистів, які намагалися обдурити мене на пару доларів», - обурився один з його відвідувачів.

До того ж в антирейтинг мандрівників увійшли Будапешт, Венеція, Лас-Вегас, Марракеш, Джакарта, Брюссель, Лондон і Амстердам.

У вересні експерти виявили одну з найпопулярніших в світі пам'яток, яка найчастіше розчаровує відвідувачів, за допомогою негативних коментарів. Так, найбільшу кількість часу туристи витратили на написання відгуків про відвідини Ейфелевої вежі - в цілому у них пішло 402 години, або майже 17 діб.

Новини

Популярні теми форуму

analytics