Close button

Чи варто вживати сухофрукти

Чи варто вживати сухофрукти

Читати новину російською мовою, повідомляє Medical News Today.

Нове дослідження вчених з Університету штату Пенсільванія виявило, що люди, які вживають в їжу сухофрукти, в цілому більш здорові на відміну від тих, хто не включає ці продукти в свій раціон харчування. Вживання сухофруктів без додавання цукру - ефективний спосіб збільшити надходження життєво важливих поживних речовин в організм.

Більш ранні дослідження показали, що вживання сухофруктів пов'язано з більш низьким ризиком серцево-судинних захворювань, раку та діабету 2 типу.

Для свого дослідження вчені використовували відповіді 25 590 осіб, які взяли участь в Національному дослідженні здоров'я і харчування. Учасники надали дані про всі продукти, які вони споживали за попередні 24 години, включаючи сухофрукти. Також були зібрані дані про кардіометаболіче здоров'я учасників, включаючи індекс маси тіла, окружність талії і артеріальний тиск.

Проаналізувавши дані учасників дослідження, вчені з'ясували, що в середньому люди, які повідомили про споживання сухофруктів в опитуванні, дотримувалися більш здорового харчування, ніж ті, хто відмовився від сухофруктів. У них також були нижчі індекс маси тіла, окружність талії і артеріальний тиск.

Новини

Популярні теми форуму

analytics