Close button

ПриватБанк почав впроваджувати POS-термінали з програмними РРО

ПриватБанк почав впроваджувати POS-термінали з програмними РРО

Приватбанк разом з компаніями-розробниками програмних продуктів розпочав впровадження POS-терміналів з програмним реєстратором розрахункових операцій (прро) для бізнесу, повідомила прес-служба фінустанови, повідомляє UBR.

Додатки з підтримкою фіскалізації операцій зараз можуть працювати на платіжних Android POS-терміналах Verifone x990, які впроваджуються в мережу еквайрингу (можливість для торговців приймати безготівкову оплату).

Тим самим підприємці зможуть отримати в банку пристрій, який поєднує мобільний POS-термінал з платіжними функціями, касовий апарат на вимогу законодавства і систему обліку товарів для полегшення ведення торгівлі. Найближчим часом банк планує розширити лінійку моделей POS-терміналів, які будуть працювати з програмними РРО, а також перелік додатків фіскалізації інших розробників.

У Приватбанку нагадали, що згідно із законами №128-IX і №129-ІХ використання РРО є обов'язковим для всіх платників єдиного податку II-IІІ груп, незалежно від суми доходів. Суб'єкти господарювання також зможуть використовувати в якості РРО будь гаджет, на якому встановлено програмний РРО та який дозволяє фіскалізований розрахункові операції на сервері ДПС.

Новини

Популярні теми форуму

analytics