Close button

Друзі за гороскопом: як обрати породу собаки під свій знак зодіаку

Друзі за гороскопом: як обрати породу собаки під свій знак зодіаку

Кожен знак зодіаку наділяє людину сукупністю особливих рис характеру. Часто буває так, що нам важко один з одним через зодіакальну несумісність, саме тому навіть у виборі домашнього вихованця ми радимо враховувати гороскоп, на основі якого були створені рекомендації, яку ж собаку вибрати саме твоєму знаку зодіаку, повідомляє Узнай ВСЕ.

Овен

oh16tzdvh3_big.jpg

Овни від природи самостійні і рішучі. Про жінок цього вогняного знаку кажуть, що вони втілюють в собі стереотипно чоловічі якості: амбіційність і самодостатність, а чоловіки-Овни часто стають лідерами, досягаючи успіхів у будь-якій справі, за яку б вони не взялися. Для таких сильних духом людей потрібен компаньйон, який не поступатиметься в характері, і алабай якраз така собака. Великий пес може досягати 100 кілограмів, він спокійний, але в потрібний момент завжди може дати відсіч, а впертості йому не позичати, зовсім як і його господареві.

Телець

fr72qejb8x_big.jpg

Чоловіки-Тільці спокійні, а часто навіть потайливі і відлюдники, жінки цього знака частіше бувають більш експресивними, але все одно мають миролюбний характер. Тільцям настільки комфортно наодинці з самими собою, що не обов'язково заводити вихованця. Однак, якщо ж він все-таки зважиться, то собака повинна не вимагати багато уваги і бути самостійною. Ідеальний варіант - кімнатні собаки, наприклад, йоркширський тер'єр, якого навіть вигулювати не обов'язково.

Близнюки

mg3hng769w_big.jpg

Характер жінок-Близнюків мінливий: добродушний характер змінюється запальністю і гучними скандалами; чоловіки цього знаку теж не відстають і можуть часто міняти навіть життєві орієнтири, не кажучи вже про настрої. Таким людям потрібен хтось настільки ж неоднозначний, наприклад, африканська негавкаюча басенджі, яка своїми ексцентричними витівками і впертістю точно не дасть господареві розслабитися.

Рак

37nx203lj9_big.jpg

Чоловіки-Раки - головні сім'янини в зодіакальному світі: вони дбайливі чоловіки і батьки, які люблять проводити час вдома в тихій затишній обстановці. Жінки-Раки теж справжні берегині домашнього вогнища, часто не люблять вечірок. Королівський пудель стане для Раків членом сім'ї, буде виконувати будь-які команди і прекрасно порозуміється з дітьми.

Лев

kndtc96m5p_big.jpg

Астрологи вважають, що Леви - один з недооцінених знаків зодіаку, так як багато хто називає, наприклад, чоловіків представників цього знака надмірно егоцентричним і пихатими, а насправді ці вогненні знаки повні позитивних рис. Чоловіки-Леви дуже цілеспрямовані і хочуть кращого не тільки для себе, але і для близьких, а Левиці володіють активною життєвою позицією і добротою. Таким людям потрібен собака найкращий у всьому - доберман. Гарний, ставний, небезпечний, але слухняний друг.

Діва

pla166bpvg_big.jpg

Чоловіки-Діви, як і жінки представниці цього знака, мають велику кількість позитивних якостей: вони сумлінні, не конфліктні, ощадливі й піклуються про близьких, але разом з тим дуже часто Діви бувають занудні і зациклюються на дрібницях. Такса змусить господаря відволіктися, вимагаючи ігр та тягнучи за собою на прогулянку.

Терези

gq3jxa30l6_big.jpg

Рівно наскільки Терези нестандартно мислячі, справедливі і делікатні, настільки ж вони сноби. Чоловіки цього повітряного знаку часто бувають ліниві, а жінки надмірно розпещені. До того ж, Терезам властиві мінливість та сумніви. Японська собака Сіба-іну не дасть господарям сумніватися: вона завжди знає чого хоче, а хоче, як і Терезии, найкращого.

Скорпіон

qrnjqjk5yu_big.jpg

Велика кількість внутрішніх протиріч Скорпіонів робить їхнє життя не простим: чоловіки в прагненні досягти успіху часто бувають трудоголіками, що не встигають приділяти час відпочинку, а Скорпіонші в спробі бути і відмінним співробітником і хорошою дружиною і матір'ю зовсім забувають про себе. Завжди усміхнений коргі буде розряджати загострену поруч зі Скорпіоном обстановку і буде готовий і бігти з господарем у справах і валятися весь день на дивані.

Стрілець

z6u47z5dml_big.jpg

Стрільці люблять пригоди та подорожі. Чоловіки цього знака дуже енергійні і буквально не можуть сидіти на одному місці, а жінки-Стрільці одні з небагатьох, хто готовий терпіти будь-який дискомфорт заради того, щоб подивитися весь світ. Віддані і витривалі хаскі будуть найкращим попутником, готовим пройти десятки кілометрів в поході або просто наздоганяючи господаря на велосипеді в парку.

Козеріг

thpgcmpka__big.jpg

Астрологи попереджають, що жінкам-Козерогам треба багато над собою працювати, щоб природна істеричність і схильність до меланхолії не взяли верх. Чоловіки цього знаку можуть впадати навіть в фанатизм і бути адептом навіть трохи божевільних ідей. Тому Козерогам потрібен той, хто буде вносити в його життя трохи стабільності, спокою і затишку. Ну хто впорається з цим краще, ніж плюшевий ведмедик чау-чау?

Водолій

wnkf6daugd_big.jpg

Жінки-Водолії - екстравагантні натури, люблять незвичайні заняття, яскраві образи і епатаж. Чоловіки від них теж не відстають, і саме представники цього знака часто стають модельєрами і стилістами. Вихованець повинен привертати погляди так само, як і його господар, а китайська собака (англійською порода називається Chinese Crested Dog) абсолютно точно не залишить нікого байдужим.

Риби

ky3y90wjyb_big.jpg

Риби - мрійники: жінки цього водяного знака дуже м'які, жіночні, навіть трохи неземні, а чоловіки славляться як одні з найбажаніших супутників життя завдяки своїй чутливості і відданості. Ніжним Рибам потрібна собака, яка буде добрим другом, готовим гуляти годинами по тихих місцях і не володіти складним характером, наприклад, ретривер - слухняний пес-сім'янин.

Кожна собака стане вам відданим другом і найкращим компаньйоном, якщо її правильно виховувати, а головне, любити.

Новини

Популярні теми форуму

analytics