Close button

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Стрільцям

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Стрільцям

Кращий подарунок допитливому, товариському Стрільцеві - це, звичайно ж, подорож, повідомляє 1001 гороскоп.

Подаруйте йому путівку на тропічний острів або сходження на Еверест, і він ваш боржник навіки. Втім, в будь-якому випадку подарунок Стрільцеві повинен гарантувати йому яскраві (а в ідеалі - гострі) відчуття, будь то запаморочлива книга або стрибок з парашутом.

Найкращі подарунки для Стрільця

Квіти для Стрільця

Квіти приносять в будинок свято, тому для життєлюбного Стрільця чим їх більше, тим краще. Він оцінить будь-які квіти - і стильний букет з салону в подарунковій упаковці, і оберемок свіжозірваних лугових квітів і трав. Різноманіття кольорів в букеті і буйство фарб вітається!

Читайте також: Де покататися на ковзанах в Києві: список локацій

Техніка для Стрільця

Стрільці обожнюють подорожувати і по місту, і по світу, тому цінують техніку, яку легко засунути в сумку або в кишеню. Горезвісний містер Гаджет з мультика - приклад для наслідування Стрільця. Стрілець не мислить життя без компактних багатофункціональних пристроїв (багато функцій не буває!), А також всіляких технічних гаджетів і новинок.

Ювелірні прикраси для Стрільця

У прикрасах, як і в одязі, Стрілець любить все яскраве і незвичайне: масивні браслети з етнічним візерунком, намисто з життєрадісною бірюзою (як небо, в яке націлений Стрілець), широкі кільця з камінням і без. Формула Стрільця проста: «Прикраси повинні не тільки бути красивими, але і трохи прикрашати!».

Предмети побуту для Стрільця

Навіть найелементарніші предмети - меблі, посуд, постільна білизна - можуть виявитися для Стрільця актуальні. Він так мало часу приділяє господарству, що може роками пити чай з пластикових стаканів. Ви проявите справжню турботу, подарувавши йому те, що дійсно потрібно!

Читайте також: У якому кольорі зустрічати Новий рік 2021: приклади образів

Парфуми для Стрільця

Парфуми для Стрільця - це все різноманіття квіткових ароматів, як ніби ви вийшли з галасливого міста прямо на різнокольоровий луг. Життєрадісний Стрілець несе в своєму серці сонце, тому йому так подобається відчувати квіткові запахи, що нагадують про літо і відчуття безмежної свободи.

Дрібнички і сувеніри для Стрільця

Стрілець - найвдячніший поціновувач дрібничок і сувенірів. Їх у нього і так багато, але ж чим більше, тим краще, правда? Особливо йому подобається екзотика, що перетворює його квартиру в філію кунсткамери і Клубу мандрівників. Молюск Крейдяного періоду, амулет вуду, кастаньєти, шаманський бубон, вазочка з Венеції - все знайде своє місце на гостинній полиці Стрільця.

Новини

Популярні теми форуму

analytics