Close button

Оголосили стартову ціну бюджетного кросовера Nissan

Оголосили стартову ціну бюджетного кросовера Nissan

Читати новину російською мовою, повідомляє Автоцентр.

Вперше доступний кросовер показали восени 2020 року, після чого стартувало його виробництво. Нещодавно стали відомі основні характеристики Nissan Magnite, а ось його вартість до останнього тримали в секреті, заманливо називаючи модель бюджетною. Очікувалося, що стартова ціна складе $ 7000. Насправді все виявилося навіть краще.

Що малося на увазі під словом «бюджетний», було незрозуміло досі. Тепер же можна з упевненістю сказати, що це дійсно так. І, цілком ймовірно, новинка буде користуватися попитом - при стартовій-то ціні в $ 6700!

2021-nissan-magnite-small-suv-india-9-e1

Нагадаємо, в основі Nissan Magnite лежить платформа CMF-A, на якій побудовані кросовери Renault Kwid і Triber. Габарити кросовера наступні: довжина - 3994 мм, ширина - 1758 мм, висота - 1572 мм. Розмір колісної бази - 2500 мм. Кліренс дорівнює 205 мм.

Купити Ніссан Магніт 2021 можна з одним з доступних моторів: 1,0-літровий трициліндровий атмосферний потужністю 72 л.с. або 1,0-літрова «турботрійка», що видає 100 к.с. Коробка - п'ятиступінчата механічна. Для другого мотора доступний ще й варіатор.

nissan-magnite-8.jpg

Доступних комплектацій чотири. У базовій - дві подушки безпеки, кондиціонер, парктронік, ABS + EBD. У топової справи йдуть куди краще. Тут передбачений круїз-контроль, камери кругового огляду, світлодіодні фари та «шкіряний» салон. За доплату в топовій модифікації пропонують бездротову зарядку для смартфона та атмосферну підсвітку салону.

Новий Nissan Magnite з атмосферним мотором оцінили в 6700 доларів за базову версію. Варіант з турбованим двигуном і МКПП обійдеться в $ 9500, з варіатором - $ 9850. Відзначимо, що такі привабливі ціни швидше виняток, ніж правило. Виробник, ймовірно, підніме їх після 31 грудня.

nissan-magnite2.jpg

Першим ринком для моделі стане Індія. Однак новинка не буде місцевим ексклюзивом - бюджетний кросовер Nissan будуть продавати і в інших країнах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics