Close button

Сесія Одеської облради почалась зі скандалу

Сесія Одеської облради почалась зі скандалу

Перша сесія Одеської облради VIII скликання почалася зі скандалу: представники партій "Опозиційна платформа - За життя", "За майбутнє" і "Партія Шарія" заблокували трибуну та президію, повідомляє Деловая столица.

Блокувальники звинуватили президентську партію "Слуга народу" і її союзників в тому, що тервиборчком затягує реєстрацію восьми депутатів від "За майбутнє" і одного ОПЗЖ.

Відсутність депутатів не дозволяє трьом проросійським партіям сформувати більшість і домогтися обрання свого кандидата на посаду голови облради.

Разом з тим, як зазначає "Українська правда", обрані депутати від зазначених політичних сил подали заяви напередодні ввечері, 3 грудня, тому комісія просто не встигла їх розглянути.

ОПЗЖ, "За майбутнє" і партія Шарія планують блокувати трибуну до тих пір, поки всі кандидати в депутати від їх політсил не зареєстровані: "Ми будемо тут стояти до тих пір, поки депутати не зареєструють. День, два, три, до перемоги", - наводить заяву депутатів "Думская".

Відзначається також, що разом з обласними депутатами трибуну блокують їх однопартійці з міськради.

"Слуга народу" і її союзники висувають на голову облради Григорія Діденко (чоловік нардепа Юлії Діденко), а ОПЗЖ з колегами бачать в цьому кріслі заступника голови минулого скликання Вадима Шкаровського.

Новини

Популярні теми форуму

analytics