Close button

Укрексімбанк продає мережу супермаркетів "Амстор"

Укрексімбанк продає мережу супермаркетів "Амстор"

Державний "Укрексімбанк" виставив на продаж єдиним лотом мережу супермаркетів "Амстор" - майно реалізується для врегулювання простроченої кредитної заборгованості ТОВ "Амстор", повідомляє Экономическая правда.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"У лот входять будівлі суспільно-торгових центрів, земельні ділянки, торговельне обладнання в Краматорську, Запоріжжі, Мелітополі, Кременчуці, Бердянську, Маріуполі та Одесі.

Об'єкти можуть зацікавити інвесторів, які планують розвивати роздрібну торгівлю з широким географічним охопленням. Торгові майданчики мережі складаються з магазинів формату "гіпер-і супермаркет", "торговий центр", Cash & Carry і т.п., розраховані на обслуговування широкого кола споживачів і призначені для продажу продовольчих і непродовольчих товарів, продукції власного виробництва на фудкорти, а також проведення розважальних заходів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що продаж майна відбудеться шляхом електронного аукціону в системі ProZorro.Продажі. Прийом пропозицій на участь в торгах триває до 20:00 13 грудня 2020 року.

Початкова ціна лота - 283,5 млн гривень.

Нагадаємо, в 2015 році Господарський суд Дніпропетровської області визнав ТОВ "Амстор", що розвивав в Україні мережу однойменних продуктових супермаркетів, банкрутом і ухвалив ввести процедуру ліквідації підприємства терміном на рік.

Новини

Популярні теми форуму

analytics