Close button

Названа "Міс Україна Всесвіт - 2020"

Названа "Міс Україна Всесвіт - 2020"

У конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт" - 2020 перемогла торішня віце - Міс Єлизавета Ястремська, повідомляє УНИАН.

Про це повідомляється на сайті конкурсу.

У зв'язку з пандемією коронавируса не проводилося масштабна подія, щоб не наражати на небезпеку людей.

"Ми прийняли єдино вірне рішення в цьому році - відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі, звичному для" Міс Україна Всесвіт ". Титул" Міс Україна Всесвіт "-2020, рішенням глави конкурсу Анни Філімонової і Оргкомітету" Міс Україна Всесвіт ", який підтримав її одноголосно, буде переданий "Першої віце-міс Україна Всесвіт" - 2019, киянці Єлизаветі Ястремський, яка і представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" - 2020 ", - сказано в публікації.

Організатори вирішили віддати перемогу Єлизаветі, так як вона активно займається не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і духовним розвитком.

Читайте також: Алібасова госпіталізували через передозування віагрою

"Сказати, що я неймовірно щаслива - нічого не сказати! Про титулі" Міс Україна Всесвіт "я мріяла з дитинства, робила кілька спроб досягти цієї мрії. У 2016 році я пройшла до фіналу конкурсу, але з особистих причин не змогла взяти участь. У торік я знову пройшла у фінал, посіла друге місце і отримала титул "Перша віце-міс Україна Всесвіт" - 2019. А в цьому році доля розпорядилася чарівним чином і я отримала титул, про який мріяла все життя", зізналася Єлизавета.

Що відомо про Єлизавету Ястремський:

  • Дівчина народилася в багатодітній родині
  • Володіє декількома іноземними мовами
  • Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Управління персоналом і маркетинг"
  • Працювала моделлю і знялася для кількох відомих журналів
Діана Могилевич

Новини

Популярні теми форуму

analytics