Close button

Весільний гороскоп на 2021 рік за знаками Зодіаку

Весільний гороскоп на 2021 рік за знаками Зодіаку

Чи можна виходити заміж і одружуватися на рік Білого Бика, згідно зодіакальним прогнозом і народними прикметами? Наскільки вдалим і щасливим буде кожен знак зодіаку для весілля? На що варто звернути увагу, вибираючи дату одруження в наступаючому 2021 році, повідомляє Slovofraza.

Новий рік-2021 не є високосним. Здавалося б, все страхи з приводу весілля і вінчання в цей період повинні розсіятися разом з йдуть високосним роком Пацюка. Але розслаблятися рано. Справа в тому, що, за народними прикметами, ще два роки, які йдуть слідом за ним - рік вдівця і рік вдови, а значить, вони теж невідповідні для весілля. Так що, оформляючи свої відносини, зверніть увагу на цей момент, якщо ви люди забобонні. Що стосується символу наступаючого 2021 року Бик вважається відмінним сім'янином, який постійно піклується про коханих та близьких людей. Це прихильник традицій, який цінує налагоджений спосіб життя і насилу погодиться на будь-які новаторства. Бик - натура владна. Він беззаперечний господар в хаті і сім'ї. За ним як за кам'яною стіною, але ось суперечити йому або робити щось по-своєму, йому наперекір, не варто - він цього не потерпить.

Овен

Під час правління самого впертого знака зодіаку настає суперечливий період для весілля. У такій сім'ї можливі часті сварки через різних точок зору партнерів на один і той же питання. Рішення будуть прийматися на рівні емоцій. У той же час така сім'я буде володіти сильною енергетикою і спільно здатна зрушити гори.

Читайте також: Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Водолія

Телець

Цей знак зодіаку сприяє створенню стабільної і дружної сім'ї. Незважаючи на усталену думку, що в травні люди нудяться, в цих відносинах для чоловіка і дружини в пріоритеті завжди залишатимуться взаємна підтримка, увага, вірність, стабільність, а також сильна енергетика.

Близнюки

Під впливом Близнюків зазвичай створюється сім'я, яка за зовнішніми ознаками надійно і стабільно, а тому користується повагою у оточуючих. Це вплив часто виявляється взаємним, оскільки якісь сварки або сварки між подружжям продиктовані, скоріше, не внутрішніми проблемами, а думкою суспільства.

рак

Якщо зіграти весілля під знаком Рака, це призведе до народження по-справжньому міцних і міцних сімейних відносин. І чоловік, і дружина в такому союзі тягнуться до домашнього затишку, відповідальності і взаємної симпатії. Але часто саме через занадто сильних почуттів така сім'я страждає від надмірної ревнощів когось із партнерів.

Лев

Лев - це дуже сильний зодіакальний знак, який призводить до формування такої ж сильної і яскравої родини. Така пара здатна підкорити мало не всі вершини в багатьох сферах життя і добитися успіху і поваги. Головна умова для щастя - це взаємна підтримка один одного, довіра і дію спільно.

Читайте також: Хто такі кардинальні знаки Зодіаку: їх всього чотири

Діва

Діва, як самий жіночний знак зодіаку, здатна подарувати парі, що з'єдналася в цей період, спокійну, утихомирену і раціональну спільне життя. У таких відносинах все гранично ясно і чітко. Тили надійно захищені, а сам шлюб буде стійким і вірним. Для такої пари велике значення має чистота - як в будинку, так і в думках.

ваги

Під заступництвом знаком зодіаку Терези зароджується сильна, міцна, врівноважена сім'я. До того ж час Покрова у слов'ян здавна вважалося найсприятливішим для весіль. Головна умова - щоб прагнення до матеріальних благ і накопичення не накрило подружжя з головою і не понесло з чуттєвої сфери.

Скорпіон

Який знак, такі і сімейні відносини. Амбіційний, неоднозначний, часто непередбачуваний, суперечливий і екстремальний союз виходить, якщо пара вибере для весілля період Скорпіона. Але ось чого не відняти в таких відносинах - так це запалу, нестримної пристрасті.

Стрілець

Під наглядом Стрільця виходить досить миролюбна і гармонійна сім'я. Цей знак точно і влучно з'єднує закохані серця, які згодом починають стукати в унісон. Обидва партнери точно знають, чого хочуть від життя, причому їх бажання багато в чому збігаються, створюючи справжню ідилію в будинку.

Козеріг

Козеріг надає авантюрний і розважливий період для створення сім'ї. Вдалий час для шлюбу за розрахунком, але ось романтикою тут і не пахне. Подружжя будуть прагматичні, здатні домогтися успіху в кар'єрі, бізнесі, статус. Тільки прості ніжні людські почуття тут ризикують відійти на другий план.

Водолій

Взаємодоповнююча і гармонійна пара, яка поєднала серця під знаком Водолія, готова прошагать по життю рука об руку. Тут може бути все: повне взаєморозуміння, загальний інтерес інтелектів, повагу один до одного, політ творчості і в той же час елементарне невміння вести домашні справи.

риби

У період Риб зароджується просто непередбачуваний сценарій розвитку сімейних відносин. І спектр у них досить широкий: від безмірної любові один до одного до відстороненості та байдужості. Однозначно можна сказати, що парі буде ненудно, оскільки такій сім'ї властиво все перебільшувати.

Новини

Популярні теми форуму

analytics