Close button

Укрзалізниця запускає потяг в Авдіївку

Укрзалізниця запускає потяг в Авдіївку

Дістатися до Авдіївки можна буде без пересадок, поїзд буде здійснювати зупинку на ряді станцій по маршруту слідування, повідомляє УНИАН.

"Укрзалізниця" з 13 грудня запускає пряме ж / д повідомлень з прифронтової Авдіївка, яка розташована в 13 км від окупованого Донецька.

Про запуск поїзда повідомив в Facebook нардеп Муса Магомедов.

"Квитки вже купив, до зустрічі 14-го в Авдіївці, друзі", - написав він, подякувавши за реалізацію рішення керівництво Мінінфраструктури, УЗ і ООС.

"PS 15,16,17 йтимуть ремонти шляхів для забезпечення швидкісного режиму і безпеки руху, і поки технічно продажу відкриті до 31 грудня, але вони будуть продовжені, так що зраду прошу не розганяти", - попередив депутат.

Графік і маршрут поїзда

Згідно з інформацією на сайті УЗ, поїзд №136О відправлятиметься з Києва о 19:19, а прибуватиме до Авдіївку о 9:10. В дорозі він буде робити зупинки на станціях Миронівка, Цвіткове, ім. Шевченко, Кам'янка, Знам'янка-пас., Олександрія, П'ятихатки, Верхівцеве, Кам'янське-пас., Дніпро-Головний, Синельникове-2, Чаплине, Просяна, Межова, Покровск і Очеретине.

З Авдіївки поїзд відправлятиметься о 21:15 і прибуватиме до столиці об 11:04.

Вартість квитків на поїзд в Авдіївку

Квиток в купе обійдеться близько 360 гривень, в плацкарт - близько 220. Ціна буде залежати від дня тижня.

1607508155-2302.png?0.2906460854017503

Графік поїзда Київ-Авдіївка

Що відомо про Авдіївці

У місті-супутнику Донецька до початку російської агресії проживало близько 35 тисяч чоловік, зараз ця цифра перевищує 30 тисяч. Авдіївка регулярно потрапляла під обстріл бойовиків, через що в місті виникали перебої з електропостачанням і постачанням води. За минулу добу ворог обстріляв позиції ВСУ в районі Авдіївки.

Фактично місто знаходиться на самій лінії фронту, яка проходить по його околицях - так званої Авдіївської промзоні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics