Close button

Вчені досліджували, на що краще змінити червоне м'ясо в раціоні

Вчені досліджували, на що краще змінити червоне м'ясо в раціоні

Заміна червоного м'яса на рослинний білок, что містіться в бобових, горіхах чи сої, пов'язано зі Зменшення ризики серцево проблем, повідомляє Украинская правда.

Нове дослідження підтверджує Висновки науковців.

Зокрема, таке харчування зніжує ймовірність розвитку ішемічної хвороби серця, яка є найчастішою причиною смерти українців.

Свої Висновки американські досліднікі базувалі на спостереженні за 43 272 чоловікамі. Віком в Середньому - 53 роки. Спостереження проводилося почти 30 років.

Дослідження опубліковане в науковому Журналі The BMJ пояснює, что в загально ризики серцево судинно хвороб может Зменшити зниженя споживання червоного м'яса и заміна его на цільнозернові, молочні продукти.

Читайте також: Канцерогени: чим небезпечні і де вони містяться

"Ми провели много ДОСЛІДЖЕНЬ, в ході якіх люди відмовляліся від Дієти Із червоного м'яса, натомість более звертали Рамус на рослини дієту", - каже кардіолог New York-Presbyterian Medical Group Queens Анджалі Датта.

Хоча дослідження Було сфокусоване на чоловіках в США, Цілком вірогідно, что ЦІ результати не будуть сильно відрізнятіся и для жінок.

На момент качана дослідження в 1986 году жоден Із чоловіків, за Якими розпочалі спостереження, які не МАВ проблем Із серцем и не хворів на рак.

Учасники заповнювалі анкету про своє харчування кожні 4 роки. За 30 років спостереження Було зафіксовано 4456 віпадків ІХС, а 1 860 з них завершилися смертю.

Досліднікі вважають, что Кожна Порція м'яса в день збільшує ризики ішемічної хвороби серця на 12%, необроблені м'ясо підвіщує ризики на 11%, тоді як перероблений м'ясо, например, хот-дог чи бекон, підвіщує ризики Одразу на 15%.

Натомість одна Порція рослинних білків, як від горіхи, квасоля чи соя, зменшіть вірогідність ІХС на 14%.

"Рослинні продукти такоже насічують організм жирами, клітковіною, антиоксидантами - всі смороду могут принести Користь здоров'ю серця за рахунок Збільшення захисних холестерину и покращення Функції кровоносна судина серця", - сказала Роуч.

Новини

Популярні теми форуму

analytics