Close button

Бутусов поскаржився на мовчання Міноборони

Бутусов поскаржився на мовчання Міноборони

Журналіст Юрій Бутусов заявив, що Міністерство оборони України вже більше доби ігнорує його згоду зайняти одну з посад у військовому відомстві, повідомляє ZN.ua.

Як написав журналіст на своїй сторінці в Facebook, після вчорашньої «термінової пропозиції» прийняти його на роботу і після публікації їм програми для вирішення проблем відомства Міністерство оборони перестало виходити на зв'язок.

«Вчора я їм був терміново потрібен, а сьогодні на фейсбук-сторінці МО про надання мені посади немає ніяких повідомлень», - написав Бутусов.

За словами Бутусова, «дивне мовчання» підлеглих міністра оборони Андрія Тарана представляє ситуацію і його самого в досить скандальному вигляді.

«Навіщо ж ви так екстрено запрошували людину на роботу, якщо ви насправді нікуди не поспішаєте і навіть не приймаєте для бесіди? Невже для вас проблеми оборони країни - це просто дешевий піар і гра слів? » - обурився журналіст.

Бутусов також вважає, що запрошення його до керівництва Міноборони показує, що все, про що він пише - про зраду, про російську агентуру, про провали в постачанні, корупції і некомпетентності - правда.

«І дивна витівка Міноборони показує небажання провести дискусію з проблем, про які я пишу, означає, що їх ніхто не збирається вирішувати. Звертаю увагу народних депутатів комітету з оборони - ситуація в Міноборони критична, насувається катастрофа, вони самі не дають ладу проблемам, і бояться прийняти на роботу людей, яких самі запрошували на посаду!» - написав Бутусов.

Також журналіст попросив народних депутатів звернутися до президента Володимира Зеленського та уряду з проханням терміново розглянути його програму, реальну ситуацію в Міноборони, заслухати у Верховній Раді міністра Андрія Тарана і дати публічну оцінку його роботі.

Крім того, Бутусов просить запросити Тарана і його на комітет з оборони і нацбезпеки для доповіді про реальні проблеми МО і подання програми вирішення проблем.

На закінчення журналіст попросив Верховну Раду «підтримати його призначення на пост, який дозволить вирішити ті проблеми в армії, про рішення яких я багато разів писав, і які мені попросило вирішити Міноборони, пропонуючи роботу».

Бутусов зазначив, що пов'язує цю пропозицію зі своїми публікаціями про проблеми в управлінні оборонної сфери, а також - з обговоренням 7 грудня на комітеті Верховної ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки справи про спецоперацію із затримання в Білорусі 28 членів ППК "Вагнера".

Новини

Популярні теми форуму

analytics