Close button

Зеленський готовий продовжити діалог з Путіним по Донбасу

Зеленський готовий продовжити діалог з Путіним по Донбасу

Діалог в Мінському і нормандському форматі готовий продовжувати президент України Володимир Зеленський, заявив радник офісу президента України Михайло Подоляк 9 грудня, повідомляє Красная весна.

Радник повідомив про плани Зеленського продовжити переговори для вирішення ситуації громадянської війни в Донбасі і підкреслив, що президенту вдалося зробити те, що не вдалося зробити його попереднику Петру Порошенко.

«Зміна ситуації демонструє, що в переговорах за участю президента Росії можна досягти набагато більшого, ніж в інших форматах, або без переговорів», - заявив Михайло Подоляк.

Український чиновник підкреслив, що Україна наполягає на зустрічі лідерів «нормандської четвірки». Влада країни впевнено просувається в здійсненні зустрічі.

«Зараз вже некоректно говорити про плани А, Б і так далі. Ми комбінуємо елементи різних стратегій і продовжуємо переговори у всіх форматах, які можуть принести і вже приносять для України абсолютно конкретні позитивні результати », - уточнив Подоляк.

Нагадаємо, українські представники повідомляють про підготовку зустрічі глав «Нормандське четвірки» з початку вересня 2020 року. Володимир Зеленський намагався таким чином підтримати падаючу популярність правлячої партії «Слуга народу» у виборчій компанії виборів місцевих органів влади в країні.

Опитування Київського інституту соціології, який провели після виборів, показав, що популярність правлячої партії опустилася на третє місце після партій «Опозиційна платформа - За життя» та «Європейська солідарність».

Новини

Популярні теми форуму

analytics