Close button

"Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи

"Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи

У середу, 9 грудня, міланський "Інтер" в Італії в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів приймав донецький "Шахтар", повідомляє ZN.ua.

У першому таймі гольових шансів більше створили італійці. Лаутаро Мартінесу забити завадила поперечина воріт гостей. Не менш небезпечним в складі господарів поля був Лукаку, але воротар "гірників" Трубін діяв надійно. У донеччан можна згадати удар Додо, з яким впорався голкіпер.

Майже відразу після перерви забивати знову міг Лукаку, після удару якого м'яч летів у ворота, але Трубін в ефектному стрибку врятував "Шахтар".

Ближче до кінцівці у "Шахтаря" почали з'являтися вільні зони для контратак, а шанси забити були у Тете і Тайсона - обидва рази воротар італійської команди Ханданович зіграв надійно. Лукаку при цьому ще й став рятівником для "гірників", коли випадково опинився на шляху м'яча в момент удару головою від Санчеса.

В останні хвилини в атаку пішов навіть кіпер "Інтера" Ханданович, але "гірники" змогли вистояти.

Нульова нічия дозволила "Шахтарю" з 8 очками залишитися на третьому місці в групі B і вийти в плей-офф Ліги Європи. З квартету "гірників" в плей-офф ЛЧ вийшли "Реал" і "Боруссія" Менхенгладбах, а "Інтер" залишився на останньому місці.

"Інтер" - "Шахтар" - 0: 0

"Інтер": Ханданович, Шкріньяр, де Врей, Бастони (Д'Амброзіо, 85), Хакимі (Дарміан, 85), Барелла, Брозовіч, Гальярдіні (Санчес, 76), Янг (Перішич, 68), Лукаку, Мартінес (Еріксен , 85)

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Степаненко, Віта (Хочолава, 36), Матвієнко, Марлос (Алан Патрік, 65), Коваленко, Майкон, Тайсон (Дентіньо, 87), Тете (Соломон, 65)

Попередження: Гальярдіні, Хакимі, Брозовіч - Віта, Трубін.

Новини

Популярні теми форуму

analytics