Close button

У Лос-Анджелесі перестануть боротися з пияцтвом і наркотиками

У Лос-Анджелесі перестануть боротися з пияцтвом і наркотиками

Новий окружний прокурор Лос-Анджелеса заявив, що не буде притягати правопорушників до кримінальної відповідальності за проникнення на чужу територію, зберігання наркотиків, порушення громадського порядку, опір арешту і деякі інші злочини, "пов'язані з бідністю", передає Fox News, повідомляє ИноТВ.

Як зазначає телеканал, раніше через дії цього прокурора вже постраждало інше каліфорнійське місто, Сан-Франциско.

У понеділок був приведений до присяги новий окружний прокурор Лос-Анджелеса Джордж Гаскон. Якщо ви ще не чули це ім'я, вам слід знати, що Гаскон найбільш відомий тим, що розвалив місто Сан-Франциско - там він був окружним прокурором вісім років: з 2011 по 2019 рік. При ньому Сан-Франциско мав найвищі в Каліфорнії показники насильницьких злочинів і злочинів проти власності - і при цьому один з найнижчих показників арештів.

Може, ви дивуєтеся, як людина з подібним послужним списком може піднятися вище і стати окружним прокурором в Лос-Анджелесі. Та взагалі де-небудь. І відповідь, звичайно ж, полягає в тому, що у нього була потужна підтримка. Виборча кампанія Гасконі отримала мільйони доларів від Джорджа Сороса та інших спонсорів-ліваків - всі вони живуть далеко від районів, які він планує розвалити.

Але ж він планує. Відразу ж після присяги в понеділок Гаскон недвозначно дав зрозуміти, що збирається зробити з Лос-Анджелесом те саме, що зробив із Сан-Франциско. Він оголосив, що прокурори в більшості випадків не притягатимуть до відповідальності за незаконне проникнення на чужу територію, зберігання наркотиків, порушення громадського порядку, опір арешту і деякі інші злочини. Ось як він підніс цю новину.

Джордж Гаскон, окружний прокурор Лос-Анджелеса: "І ми криміналізуємо поведінку, багато в чому пов'язану з бідністю. Байдикування, поява в громадському місці напідпитку, пияцтво в громадському місці, зберігання наркотиків і пов'язаного з ним приладдя й так далі".

Угу. Тобто бідні просто нічого не можуть з собою вдіяти. Вони без праці хитаються, з'являються п'яними у громадських місцях ... Їм не можна не робити злочинів. Вони чинять опір арешту. Здійснюють насильницькі злочини. Вони просто... Вони бідні, а бідні так себе і ведуть.

Це, звичайно ж, образлива логіка. Але це також початок кінця суспільства як такого. Коли ви говорите людям, що їм можна чинити опір арешту, що ви тим самим стверджуєте? Ви тим самим стверджуєте, що поліція не має права припиняти злочини. А що потім?

Гаскон вважає, що цього ще недостатньо, необхідно скасувати саму систему звільнення під заставу. Подивіться.

Джордж Гаскон: "Мій апарат представить план по повної відмови від грошових застав в Лос-Анджелесі. Ми станемо найбільшим округом в країні, скасувавши грошову заставу".

Ага, і не тільки грошову заставу, і не тільки відповідальність за опір арешту і поява в громадському місці напідпитку. Ще й смертну кару. Само собою, це теж расизм.

Джордж Гаскон: "Расизм і смертна кара в нашій країні нерозривно переплетені. Реальність така, що смертна кара не сприяє нашій безпеці, вона пройнята расизмом. І відсьогодні вона навіть не розглядається в окрузі Лос-Анджелес".

Новини

Популярні теми форуму

analytics