Close button

Налаштування-невидимки, які розряджають смартфон

Налаштування-невидимки, які розряджають смартфон

, повідомляє Прайм.

Є кілька налаштувань, які, працюючи у фоновому режимі, здатні досить швидко розрядити смартфон. Якщо ви відрегулюєте їх правильно, телефон буде не тільки довше тримати заряд, а й працювати швидше, розповів директор Інституту інформаційних технологій Станіслав Косарєв.

Розряджають смартфон навіть при роботі у фоновому режимі включена геолокація, Bluetooth і безконтактна оплата. Експерт рекомендує відключити ці функції, якщо вони не потрібні на постійній основі.

Крім того, варто звернути увагу на налаштування Wi-Fi. Багато користувачів забувають відключати його, коли він перестає бути потрібним. Однак в ці моменти функція працює у фоновому режимі, продовжуючи шукати мережі для підключення. Це теж сприяє розрядці телефону.

Негативно впливає на роботу акумулятора і автоматичне регулювання яскравості і push-повідомлення. Автоматичне оновлення додатків також «з'їсть» частину заряду. Програми постійно оновлюються в фоном режимі, що розряджає смартфон і гальмує його роботу.

Також слід звернути увагу на додатки, які використовуються рідко. Вони не тільки засмічують пам'ять пристрою, але і знижують його продуктивність.

Новини

Популярні теми форуму

analytics