Close button

Вірменського прем'єра закидали яйцями

Вірменського прем'єра закидали яйцями

Опозиція почала в четвер акції непокори перед будівлею уряду, де проходить засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, повідомляє Укрінформ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє місцеве інформагентство «Новини-Вірменія».

Протестуючі вимагають відставки Пашиняна. Вони закидали 10-драмовимі монетками тротуар перед будівлею уряду, натякаючи на премії, які за цей час отримали члени команди прем'єра.

Відзначається, що учасники акції намагаються пройти в будівлю уряду, щоб зустрітися з Пашіняном. Потім вони планують організувати хід.

За інформацією News.am, з раннього ранку перед будівлею уряду сконцентрована велика кількість співробітників поліції.

Крім цього, група членів студентського союзу зустріла що входить в будівлю уряду Вірменії Нікола Пашиняна яйцями і закликами піти у відставку.

У Єревані в останні тижні проходять акції протесту, організовані 17 опозиційними партіями, а також діячами культури і представниками інтелігенції з вимогою відставки прем'єр-міністра Пашиняна.

Політиків і пересічних громадян обурило підписання 9 листопада Пашіняном з лідерами Росії та Азербайджану заяви про припинення бойових дій в Арцах, яке передбачає значні територіальні поступки на користь Азербайджану.

Новини

Популярні теми форуму

analytics