Close button

У міськраді Кривого Рогу проводять обшуки

У міськраді Кривого Рогу проводять обшуки

Чиновників міськради підозрюють в мільйонної розтраті. Всього задокументовано п'ять епізодів на загальну суму понад 6 млн грн, повідомляє Комментарии.

У міськраді Кривого Рогу проходять обшуки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області у четвер, 10 грудня.

Правоохоронці викрили групу осіб, до складу якої входили начальник одного з управлінь виконкому Криворізької міськради (депутат райради), його підлегла - начальник відділу виконкому міськради, двоє співзасновників ТОВ і двоє їхніх працівників, які підозрюються у привласненні понад 6 млн грн бюджетних коштів.

"За даними слідства, зазначені особи протягом 2019-2020 років розкрадали бюджетні кошти, виділені на проведення реконструкції та будівництва об'єктів охорони здоров'я та освіти в Кривому Розі, шляхом внесення до актів виконаних робіт завідомо неправдивих відомостей про необґрунтовано завищеної вартості використаних будівельних матеріалів, а кошти , отримані злочинним шляхом, в подальшому легалізували через закупівлю цінних автомобілів. Наразі задокументовано п'ять епізодів злочинної діяльності на загальну суму понад 6 млн грн ", - сказано в повідомленні.

Тепер правоохоронці провели майже 50 обшуків у кабінетах чиновників, офісах підрядних підприємств і постачальників будматеріалів, а також за місцем проживання фігурантів справи. Було вилучено документацію, комп'ютерну техніку та придбані автомобілі.

Зловмисників підозрюють у привласненні бюджетних коштів за попередньою змовою і в легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. Всім шістьом повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics