Close button

Стартували продажі Toyota Mirai другого покоління

Стартували продажі Toyota Mirai другого покоління

На початку нинішнього року дебютувало друге покоління Toyota Mirai, водневий електрокар змінив формат, став більш продуктивним, але вартість автомобіля залишалася вирішальним чинником для ринкового успіху новинки. Продажі в Японії вже почалися, і тепер можна оцінити шанси на успіх, повідомляє Auto24.

Toyota Mirai другого покоління перетворився в седан з довжиною кузова 4975 мм і колісною базою в 2920 мм. Базою для нього служить платформа TNGA GA-L, яку використовують Lexus LC і Lexus LS.

Новий Toyota Mirai оцінений на домашньому ринку в 7,1 мільйона ієн (1,9 млн грн), однак державна дотація знижує вартість для покупців до 5 мільйонів ієн. На домашньому ринку новинку пропонують у двох комплектаціях: G і Z.

Базова версія новинки оснащена комплексом Toyota Safety Sense з системами розпізнавання пішоходів при повороті і моніторингу втоми водія. У салоні встановлені цифрова панель приладів, 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи і бездротова зарядка для смартфона. Також для седана доступні система напівавтономного управління і паркувальний помічник.

Силова установка Toyota Mirai стала ефективніше. Віддача зросла на 22 кінські сили і тепер становить 174 л. с., а запас ходу зріс з 650 до 850 кілометрів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics