Close button

Зоряний дощ в грудні: не пропусти загадати бажання

Зоряний дощ в грудні: не пропусти загадати бажання

Попереду закінчення 2020 року. Нас чекає останній зорепад, який поставить позитивну і яскраву крапку в історії непростого і для багатьох важкого року, повідомляє Slovofraza.

Останній зорепад 2020 року Всього їх буде два - урсиди і Гемініди. Фактично урсиди будуть останніми метеорних потоком, але він дуже слабкий на тлі яскравих і насичених гемінідів, які спостерігаються в основному в першій половині грудня.

Максимум потоку припаде на ніч з 13 по 14 грудня. У цю ніч очікується найбільше падаючих зірок - понад 100 на годину. Кращий час для спостереження - з 3 до 4 години ранку за московським часом. Гемініди відрізняються не тільки великою кількістю, але і дуже високою яскравістю, незважаючи на відносно низьку швидкість входження частинок в атмосферу Землі.

Чому важливо не пропустити цей метеорний потік Це сильний зоряний дощ з позитивною енергетикою. З давніх-давен люди вважали, що Гемініди приносять щастя в любові, в дружбі, дарують гармонію в сім'ї. Радіант потоку, тобто точка, з якої з'являються метеори, лежить в області сузір'я Близнюків. Гемініди дійсно пов'язані зі спілкуванням, близькістю, сім'єю.

Поглядайте на нічне небо, щоб загадати бажання на падаючу зірку. Ідеально, якщо бажання пов'язано зі сферою любові, відносин або самореалізації. Бажання важливо формулювати чітко і уверенно.Большім успіхом 13 і 14 числа увінчаються романтичні зустрічі, сімейні посиденьки, походи в гості. Навіть якщо ви не побачите падаючу зірку, Гемініди все одно нададуть сприятливий вплив на ваше життя.

Намагайтеся 13 і 14 грудня якомога більше спілкуватися з людьми, заводити нові знайомства, ходити на побачення і дарувати всім навколо посмішки і позитив. У ці дні і в цілому в середині грудня експерти рекомендують не сумувати і не згадувати щось погане з минулого. Потрібно спрямувати свій погляд у майбутнє.

Новини

Популярні теми форуму

analytics