Close button

Топ кращих ідей подарунків на Новий рік

Топ кращих ідей подарунків на Новий рік

Ось-ось настане Новий рік. Цього разу особливо хочеться дива і свята. Почни створювати чарівну атмосферу вже зараз - вибери подарунки для своїх близьких. Щоб тобі було простіше, ми зробили підбірку з безлічі варіантів. Перед тобою дуже корисні та цікаві ідеї подарунків, повідомляє MEN's LIFE.

Презенти на головне свято року повинні бути особливими: сучасними, корисними. І разом з тим зворушливими, такими, щоб відразу стало зрозуміло, що ти думав про людину, коли вибирав. Так що ніяких банальних кухлів, пилозбірників у вигляді символу року і шаблонних подарункових наборів з супермаркету «3 за ціною 1». Тільки практичні, актуальні і душевні ідеї! Це універсальні речі, що можна подарувати і другій половинці, і батькам, і друга, і колезі, і навіть собі коханому.

Теплі речі

%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B4%20%D0%BF%D0%BE%

Щоб створити справжній зимовий затишок, обов'язково потрібен великий теплий плед, в'язані рукавиці, шкарпетки або тапочки. Невеликі милі аксесуари з якісної вовни - це універсальний подарунок. Тут складно помилитися з розміром, і він точно стане в нагоді в морозні дні. Тільки не даруй дорослим занадто дитячі речі - з оленями, зайчиками і тому подібним. Бери мінімалістичні вироби без зайвого декору в світлих пастельних відтінках. Такі подобаються всім.

Настільна гра

%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%

Зимові канікули - ідеальний період, щоб зібратися компанією і пограти в цікаву гру! Вибір просто величезний: класичні і всіма улюблені варіанти на кшталт «Монополії», «Мафії» або «Імаджинаріуму»; тематичні видання по книгах і фільмах; гри для маленьких і великих компаній; покрокові, з активними завданнями, на логіку або просто кумедні. Це чудовий презент для друзів, з якими ти будеш зустрічати Новий рік. А ще для знайомої пари або тебе і твоєї другої половинки (якщо купити цікаву гру з пікантними завданнями для двох).

Еко-подарунок

photo.jpg

Тренд на свідоме ставлення до природи не втрачає своєї актуальності. Людині, що піклується про навколишній світ і своє здоров'я, обов'язково варто подарувати щось на цю тематику. Наприклад, набір бавовняних або в'язаних екомешочков для фруктів і овочів; авоську, з якої можна ходити в магазин. Завжди знадобляться багаторазові трубочки або контейнери для їжі. А великій родині можна піднести цілий набір посуду з екологічних матеріалів: скла, сталі, натурального бамбука. Подібні вироби можна знайти в яскравому, вінтажному або лаконічному дизайні.

Підставка для ноутбука

%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%

Якщо у людини є ноутбук, йому однозначно сподобається стильна зручна підставка, з якої можна зручно влаштуватися на ліжку або дивані. Такі є в магазинах товарів для будинку. Вони бувають різними: пластиковими, м'якими, дерев'яними.

Незвичайне зарядний пристрій для смартфона

%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%BD%D0%

Вічно заплутані дроти або нудні, однотипні зарядні станції мало кому здаються привабливими. Інша справа - зарядка у вигляді вази або органайзера для дрібниць! Нестандартне зарядний пристрій - це і практичний подарунок, і стильний декор. Якщо пошукати, можна знайти різні варіанти цієї звичної речі.

Горщик для квітів

gorshki-dlya-tsvetov.jpg

Тим, у кого вдома багато квітів, точно стане в нагоді ще один горщик. Тільки нехай це буде гарний і не нудний варіант, що дійсно прикрасить інтер'єр. І в великих садових центрах, і в невеликих магазинчиках з декором ручної роботи знайдуться хороші варіанти. Наприклад, скляний флораріум або горщик з бетону.

ароматичний дифузор

%D0%90%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%

Це пристрій для аромамасла або спеціальних паличок, що поширює в приміщенні приємні аромати. Хороший подарунок для створення теплої розслаблюючій атмосфери в зимові дні.

Скретч-карта

%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%87-%D0

Милий презент для завзятих мандрівників. Стираючи з карти верхнє покриття, можна відзначати країни, де побував, і налаштовуватися на нові пригоди.

Портативний дезінфектор для гаджетів

%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%

Такий прилад призначений для ультрафіолетової дезінфекції смартфона. Незвичайний гаджет сподобається як любителям техно-новинок, так і тим, хто хоче відчувати себе максимально захищеним від всіляких бактерій і вірусів.

Ортопедична подушка

%D0%9E%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%

Те, що потрібно 99% твоїх знайомих. Адже всі ми годинами сидимо за комп'ютером, багато часу проводимо за кермом. Гарна подушка для сну або для підтримки спини в сидячому положенні допоможе позбутися від больових відчуттів і інших наслідків малорухомого способу життя.

Стильна ємність для напоїв

%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%

Щоб твій друг не забував пити воду протягом дня і міг скрізь брати з собою улюблений напій, подаруй йому яскраву флягу або пляшку для води, шейкер, термос або термокружку. Останні, до речі, зараз перетворилися на справжні гаджети. Їх оснащують датчиком температури і іншими технологічними функціями. Щоб виріб був на сто відсотків безпечним, в ньому не повинно бути пластика. Бери моделі з нержавіючої сталі або скла.

Спортивний інвентар

%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%

Якщо хтось із твоїх близьких займається певним видом спорту або давно хоче спробувати, подаруй йому необхідний інвентар, щоб він зміг тренуватися вдома. Підбери гімнастичний килимок і снаряди в одній колірній гамі, це буде виглядати дуже здорово.

Масажна ванночка для ніг

%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%

В кінці року всі хочуть повністю розслабитися і зняти стрес. У цьому допоможе ванночка з функцією гідромасажу. Така приємна процедура покращує кровотік, дуже розслабляє і повертає тонус. Є моделі в різних дизайнах з різними режимами масажу.

дорожній органайзер

%D0%94%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D1%

Зручні органайзери для документів, техніки або різних дрібних предметів значно спрощують збори в дорогу. Подібні речі точно знадобляться тому, що часто кудись їздить. Однак презент буде актуальний і для того, хто подорожує рідко, але постійно щось втрачає через бардак у валізі.

Плівковий фотоапарат

%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%87%D0%

Милий душевний презент для шанувальників вінтажу, професійних фотографів, аматорів і просто близьких друзів, моменти з якими хочеться закарбувати на плівку.

Планер

muzhskoj-ezhednevnik.jpg

Гарний блокнот з безліччю секцій для запису самих різних планів і справ - корисна річ, що допоможе розпочати рік зі свіжими ідеями, натхненням і хорошим настроєм.

Курс або майстер-клас

%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0

Враження та знання набагато цінніше, ніж матеріальні речі. Ті з часом ламаються або втрачаються. А навички, отримані на цікавому майстер-класі, залишаться з людиною назавжди. Якщо твої близькі чимось особливо цікавляться, підбери для них підходяще онлайн-або офлайн-навчання.

Індивідуальний подарунковий набір

idei-korporativnyh-podarkov-2.jpg

Відмінна ідея - зібрати для людини свій набір. Вибрати кілька речей, об'єднаних однією тематикою, і красиво упакувати. Ласунам напевно захочеться спробувати різні цікаві солодощі, які є не у всіх магазинах. Друг, що почав свій відеоблог, зрадіє портативного штатива, мікрофона-петличці і кільцевому світла.

Дівчині, мамі або сестрі можна купити б'юті-бокс з їхньої улюбленої косметикою. Але, щоб не прогадати потрібно заздалегідь уточнити, який бренд вони вважають за краще, і вибрати з варіантів, запропонованих на його сайті. Активному колезі, що на канікулах збирається в похід, буде приємно отримати в подарунок набір з усім необхідним для відпочинку на природі.

Звичайно, простіше робити такі подарунки, знаючи смаки, інтереси і бажання людини. Але навіть новому знайомому можна підібрати кілька завжди потрібних дрібниць в одному кольорі і стилі, докласти що-небудь смачне.

Чим доповнити подарунок

Погодься, просто дарувати щось в магазинній упаковці - це зовсім не по-святковому. Подарунок обов'язково варто обернути яскравою новорічною або стильною крафтового папером, покласти в симпатичну коробку, тканинний мішечок або іншу красиву упаковку. До нього поклади листівку. За часів соціальних мереж ця традиція особливо цінна. Якщо не знайдеш нічого підходящого в магазині, просто роздрукуй картинку, яка сподобається, і підпиши від руки.

А для самих близьких можна зробити особливо тепле привітання - колаж з спільними фото в новорічній тематиці. Ще презент можна доповнити смачними імбирними пряниками, печивом або цукерками. Особливо здорово, якщо смакоту ти приготуєш своїми руками. Такі дрібниці точно піднімуть настрій і запам'ятаються надовго!

Новини

Популярні теми форуму

analytics