Close button

ТОП-8 головних порад від Дональда Трампа

ТОП-8 головних порад від Дональда Трампа

Дональд Трамп - не просто бізнесмен, а людина, яка зробила своє ім'я світовим брендом. Він ніколи не був бідним хлопцем, який все життя мріяв якось вибратися з убогості, повідомляє MEN's LIFE.

З самого свого народження Трамп уже був мільйонером - це заслуга його батьків. Його батько Фред Трамп - був будівельним магнатом і мільйонером. А сам Дональд Трамп все це батьківське стан зумів примножити своїми знаннями в бізнесі, зробивши свою сім'ю великими мільярдерами.

Вкладайте в душу в те, чим ви займаєтеся

Якщо протягом робочого тижня ви тільки й робите, що підраховуєте, скільки годин і хвилин залишилося до початку вихідних, вам ніколи не стати мільярдером навіть якщо ви продаєте лимонад, ви повинні це любити. Для успіху будь-якої справи потрібно вкладати в нього душу.

Я мільярдер - і я цим пишаюся! Для мільярдерів задоволення і робота - це одні і ті ж слова. Ніколи не беріть відпустку. Навіщо він вам? Якщо робота не приносить задоволення, значить, ви працюєте не там, де потрібно. А я навіть граючи в гольф, продовжую робити бізнес!

Слідуйте своїм інстинктам

Запам'ятайте, досягнення успіху в житті і бізнесі - це Ви не групове заняття з вивчення англійської мови! Завжди довіряйте собі! Ви можете мати успішні університетські дипломи, але без тих самих власних інстинктів - Вам буде ох як важко піднятися на гору і там же утриматися! У кожної людини є ті самі природні невловимі ознаки, які будуть Вам подавати сигнал про те - треба Вам або не треба укладати ту угоду, вступати чи не вступати в тісні контакти з тими чи іншими людьми. Я можу з упевненістю стверджувати, що у кожної людини, завжди будуть і злети, і падіння в кар'єрі, але він зможе їх пережити, якщо буде заздалегідь до них готовий!

Знаєте, саме моє вміння чекати можливі проблеми - дуже врятувало мене від нелогічних витрат власної енергії! Я завжди був, є і буду дуже обережною людиною, але я не песиміст! Краще називайте це позитивним мисленням, але з оглядкою на реальне життя.

Не бійтеся, давати здачі

Зрозумійте, якщо на Вас морально тиснуть - то відповісте тим же. Якщо Вас просто так ображають - нападайте на кривдників з усієї сили! Не довіряйте нікому! Я розумію, що можливо це Вам здасться не дуже доброю порадою, але запам'ятайте - навіть Ваш найкращий друг, може спокусити Вашу дружину! Намагайтеся висловлювати перед своїми колегами наперед продумані провокаційні думки, щоб подивитися на їх реакцію. Буває, я роблю якісь обурливі зауваження на нарадах, тому що хочу подивитися - чи будуть інші підтакувати або стануть же чинити опір. Це дуже хороший спосіб оцінити тих, хто сидить з тобою за столом.

Ми тільки здаємося собі цивілізованими. Насправді світ жорстокий, а люди безжальні. Вони можуть вам посміхатися, але за посмішками ховається бажання вас прикінчити. Хижаки в джунглях вбивають заради прожитку - і тільки люди вбивають заради забави. Навіть друзі раді нанести удар в спину: їм потрібна ваша робота, ваш будинок, ваші гроші, ваша дружина - і ваша собака, в кінці кінців. Вороги і того гірше! Ви повинні вміти захищатися. Мій девіз: «Наймай кращих - і не довіряй їм ні в чому!»

Навчіться великому мистецтву - забувати

Рухайтеся далі і не замислюйтесь ні на секунду про все погане, що з вами колись траплялося. Розглядайте кожну невдачу як крок на шляху до остаточної перемоги. Не треба бачити в кожній невдачі кінець світу. Отримали урок, засвоїли його - і рухайтеся далі. Не сидіть на невдачі як на згарищі.

Починайте знову мислити крупно. Від наших думок залежить, утримаємося ми на плаву або загрузнемо в трясовині зневіри. Утриматися і не зірватися виходить не завжди. Таке життя. І кожен може впасти, але навіщо ж там валятися?

Слідкуйте за своїм зовнішнім виглядом і одягом

Я стверджую, що одяг дуже багато говорить про людину, перш ніж він відкриє свій рот! Були часи, коли я дуже пишався тим, що купую собі дешеві костюми. Для мене було нелогічно платити тисячі доларів за одяг, якщо можна було купити її всього за 50 доларів. Хто про це дізнається?

Вже з роками я зрозумів, що був ой як неправий. Зараз я купую собі дорогу і якісне взуття, і вона мені здається вічною! А про свою дешеву взуття пам'ятаю, що вона швидко зношувалися і виглядала на ті самі гроші, за які я її придбав. Завжди пам'ятайте одне просте правило: одягатися слід для тієї роботи, яку ви хочете мати, а не для тієї, яку маєте. Частіше дивитесь у дзеркало: ви повинні пишатися тим, що в ньому відбивається. Якщо ви виглядаєте неохайно, таким же буде і ваш бізнес. Покажіть мені людину без его, і я покажу вам лузера.

Завжди будьте оптимістами, але і будьте готові до всього

Будь-які «гарні часи» - завжди результат вашого наполегливої праці та постійної самовіддачі в минулому. Те, що ви робите сьогодні, - запорука завтрашніх результатів. Якщо хочете і завтра пожинати плоди, сійте насіння кожен день! Якщо ви хоч на хвилину ослабите концентрацію, то неминуче почнете відкочуватися назад. Єдиний спосіб розбагатіти - це реалізм і гранична чесність. Вам потрібно розлучитися зі світом ілюзій, який існує хіба що на сторінках журналів і на екранах телевізорів. Все не так легко, як вас запевняють.

Життя - жорстка штука, і люди отримують дуже серйозні травми. Тому, якщо ви хочете виграти, потрібно бути міцним як кремінь і готовим до того, щоб працювати ліктями і кулаками. Найбільший успіх приходить тоді, коли пливеш проти течії.

Завжди беріть на себе відповідальність

Щоб досягти успіху, вам потрібно відокремити себе від 98 відсотків населення планети. Ви, безумовно, можете потрапити в ці обрані два відсотки. Розум, працьовитість або ретельно продумані інвестиції тут ні при чому. Існує рецепт, формула успіху, по якій живуть верхні два відсотки і якій ви теж можете слідувати для того, щоб досягти успіху. Якщо ви хочете увійти в два відсотки обраних, вам доведеться навчитися знаходити творчі рішення для нерозв'язних на перший погляд проблем.

Перекладаючи провину на оточуючих, ти втрачаєш сил

Мені часто зустрічаються підприємці-невдахи, які постійно звинувачують у всіх своїх бідах когось іншого. У цьому полягає причина того, що вони не вчаться на своїх помилках і не розвиваються. Вони не можуть зрозуміти, що в кожному промаху криється щось корисне для майбутнього. Перекладання відповідальності на чужі плечі - найтяжчий гріх.

Мислите глобально - але будьте реалістами!

Знаєте, скажу Вам прямо - є дуже багато способів зробити собі кар'єру, але найкращий спосіб - це народитися в потрібному місці і в потрібній родині! Але жарти в сторону, моя вам порада - не звалювати на своїх дітей тяжку ношу незаслуженого багатства: це може «паралізувати» їх, відбити у них охоту багато працювати і домагатися власного успіху в житті!

Я багатший, ніж був мій батько, але я почав не з нуля - на старті у мене був дуже хороший фундамент. До того ж батько завжди був для мене чудовим прикладом підприємця, і я ріс поруч з ним не тільки як його син, а й як бізнесмен. Щоб домогтися деяких своїх цілей, я чекав цілих тридцять років. Так що, щоб досягти поставлених цілей, потрібні терпіння і ентузіазм. Мислите глобально - але будьте реалістами!

Новини

Популярні теми форуму

analytics