Close button

У Дубно головну новорічну ялинку зрубали на кладовищі

У Дубно головну новорічну ялинку зрубали на кладовищі

У Рівненській області, в місті Дубно, на майдані Незалежності встановили новорічну ялинку, яку зрубали на кладовищі, повідомляє Страна.ua.

Про це повідомляється в ефірі телеканалу ТСН.

Місцеві жителі таким рішенням влади збентежені. Жителі місто жартують в соціальних мережах про прикрасу дерева: "Щоб хоча б не вінками", - пишуть жителі Дубно.

Мер міста навпаки, вважає, що зрубів дерево на цвинтарі, і гроші з бюджету зекономили, і пам'ятники убезпечили від падіння. Він заспокоїв усіх: дерево вже освятив священик.

"І, що її взяли на кладовищі. Яка різниця? Ми всі вийшли з землі і в землю підемо. Раніше ми завжди купували ялинку. Мінімум обходилася бюджету міста в 15 тисяч гривень. А тут безкоштовно і ще дуже хороша, висотою 25 метрів. Крім того, вона представляла загрозу для пам'ятників на кладовищі. Знаєте, якої шкоди цього року завдав сильний вітер і старі дерева? Розбили 28 пам'ятників на кладовищі, що у заводу гумово-технічних виробів. Довелося відновлювати. Батько Олег зі Свято-Покровського собору освятив її, так що нічого крамольного в тому, звідки вона, немає ", - пояснив Василь Антонюк.

e6q3mqmct0_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics