Close button

У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку

У Маріуполі чоловік захопив заручників у банку

Зловмисник погрожував вибухівкою і вимагав прибуття поліції, журналістів і спецслужб. Силовики взяли штурмом відділення, ніхто не постардала, повідомляє Корреспондент.

У Маріуполі Донецької області чоловік у четвер, 10 грудня, захопив заручників в банку і погрожував вибухівкою, повідомляє місцевий телеканал TV7 з посиланням на поліцію.

Відзначається, що інцидент стався після обіду на вулиці Лепорського.

a1sv4lxh_b_big.jpg

За даними поліції, зловмисник зайшов в банк з ножем і погрожував працівникам установи вибухівкою. Повідомлення про захоплення банку надійшло на лінію "102", після чого на місце направили співробітників поліції, рятувальників і медиків.

Загарбник взяв в заручники трьох співробітників банку і зажадав прибуття поліції, журналістів, начальника корпусу оперативно-раптових дій і вибухотехнічної служби.

erltaosjh2_big.jpg

Інших вимог чоловік не називав. Також він не погодився обміняти цивільних на поліцейських. Після цього поліція прийняла рішення штурмувати банк для упіймання загарбника.

"Звільнено заручники. З цивільних ніхто не постраждав", - розповіли в поліції.

За фактом події порушено справу за статтею про захоплення заручників (ст.147 Кримінального кодексу України).

У поліції зазначили, що чоловік не мав ознак алкогольного або наркотичного сп'яніння. У коробці виявилася не вибухівка, а предмет, схожий на відеокамеру.

Новини

Популярні теми форуму

analytics