Close button

"Підходящих вакансій для Бутусова немає" - Міноборони

"Підходящих вакансій для Бутусова немає" - Міноборони

Кадровий орган Міністерства оборони України за підсумками співбесіди з українським журналістом, головним редактором інтернет-видання "Цензор.НЕТ" Юрієм Бутусовим заявив про відсутність відповідних вакансій для нього, повідомляє Интерфакс.

"Щира ідея залучити Юрія Бутусова до роботи в рамках Міністерства оборони не передбачала пропозиції йому посади заступника, першого заступника, міністра оборони. Для подібної швидкої кар'єри повинні бути відповідні професійні підстави, які, за оцінкою кадрового органу Міноборони, у кандидата Бутусова поки відсутні. За результатами бесіди з шанованим журналістом сьогодні, кадрові служби змушені повідомити про відсутність вакансій, що відповідають рівню його амбіцій, які зараз перевищують його рівень необхідних компетенцій ", - повідомляє прес-служба Міноборони в соцмережі Facebook.

У міністерстві відзначили, що призначення на посади в Міноборони здійснюється відповідно до законів України і ця процедура не може бути переглянута.

Як повідомлялося, кадрова служба Міністерства оборони запросила Бутусова в четвер, 10 грудня, прибути для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування.

Раніше, 8 грудня, прес-служба Міноборони оприлюднила публікацію, в якій відзначила, що Бутусов є "одним з найбільш безкомпромісних експертів" в питаннях, що стосуються реформ у сфері оборони, і запропонувала йому "зайняти одну з міністерських позицій в сферах, на яких фокусується його професійне увагу ". Бутусов на своїй сторінці в Facebook погодився на пропозицію і оприлюднив програму дій на посаді.

Новини

Популярні теми форуму

analytics