Close button

В Японії працюють над контактними лінзами з дполненной реальністю

В Японії працюють над контактними лінзами з дполненной реальністю

Menicon, найбільший виробник контактних лінз в Японії, підписав контракт з компанією Mojo Vision на створення контактних лінз з доповненою реальністю, повідомляє Комментарии.

Mojo Vision намагається створити перші в світі "розумні" контактні лінзи з доповненою реальністю. Якщо якась компанія може втілити божевільну ідею Mojo Vision, так це Menicon. Це ідеальне партнерство і, можливо, єдине поєднання, яке могло б здійснити цей неймовірний подвиг. Mojo Vision і Menicon планують провести техніко-економічне обґрунтування для оцінки виробництва і виробничих процесів.

Mojo Vision знаходиться на шляху до розробки технології, яка входить в Mojo Lens, і для цього вона добре фінансується. Раніше в цьому році компанія залучила 51 млн доларів в рамках раунду фінансування серії B. Включаючи інвестиції в підставу і фінансування серії A, на сьогоднішній день компанія внесла 159 млн доларів на створення технології, яка використовується в Mojo Lens.

Mojo Vision заявила, що вона розробила кілька "проривних технологій" для створення Mojo Lens, таких як найменший і щільний дисплей MicroLED в світі, який пропонує 14k пікселів на дюйм для неймовірної чіткості зображення. MicroLED вбудований в центр лінзи і поміщається прямо перед сітківкою. Mojo Vision повідомила, що технологія непомітна для зору користувача, тому що знаходиться так близько до його оці, що він може бачити прямо крізь неї.

Технологія Mojo Lens все ще знаходиться в розробці і ще не надійшла в продаж. Mojo Vision не повідомив, коли планує вивести Mojo Lens на ринок, але працює з Програмою проривного доступу FDA для використання цієї технології в медичних цілях.

Новини

Популярні теми форуму

analytics