Close button

Укрзалізниця планує піднімати тарифи

Укрзалізниця планує піднімати тарифи

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» в проект свого фінансового плану на 2021 рік заклала поступове зростання тарифу на пасажирські перевезення - на 2% щомісяця, починаючи з березня, повідомляє УНИАН.

Про це повідомив в. о. члена правління компанії, директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський в коментарі кореспонденту УНІАН.

«У проект фінплану на 2021 роки ми закладаємо поступове зростання тарифу на пасажирські перевезення на 2% щомісяця, починаючи з березня», - сказав він.

Перцівки підкреслив, що підвищення ціни дасть можливість компанії інвестувати в підвищення якості перевезень.

«Індексація цін на пасажирські перевезення не відбувалася роками, ми тримали ціни протягом усього карантинного періоду, тому зростання закладаємо якомога більш м'який: 2% в місяць. Це дозволить нам отримати понад 500 млн грн доходу, що хоч і не перекриє всіх витрат на перевезення, але дасть нам можливість інвестувати в підвищення якості перевезень », - сказав він.

За його словами, ціни на поїздку по залізниці в будь-якому випадку залишаться доступними для споживачів.

«Ціни на поїздку по залізниці так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту, при цьому ми продовжимо активно розвивати програми лояльності, надавати особливі умови для групових перевезень і спільно з Міністерством інфраструктури розробляти динамічну тарифікацію», - сказав він.

Новини

Популярні теми форуму

analytics