Close button

В Україні затримана міжнародна банда

В Україні затримана міжнародна банда

В Україні затримали міжнародну банду. Вона займалася здирством і викраденням людей, повідомляє РБК-Украина.

Про це повідомляє Національна поліція.

За версією слідства, підозрювані причетні до кількох випадків вимагання та викрадення людей з метою викупу або здійснення дій на користь зловмисників. Суми, які вони вимагали, коливалися від 20 тисяч до 800 тисяч доларів. Злочини здійснювалися під керівництвом "злодіїв в законі" з Росії і супроводжувалися фізичним насильством.

Встановлено, що у організації було два підрозділи - в Києві та Одесі. Банди працювали як на території цих областей, так і в інших регіонах країни. Всього в угрупування входило 12 осіб, лідер і її учасники - вихідці з іншої країни.

В ході трьох етапів спецоперації були затримані учасники і лідер угруповання, який разом з чотирма спільниками вже знаходиться під вартою. Ще четверо людей були виселені з України за порушення міграційного законодавства.

10 грудня столичні правоохоронці затримали п'ятьох учасників банди. В ході обшуків за місцями їх проживання і в автомобілях вилучили зброю, набої до неї, ножі, чернетки, розписки, друк, флеш-накопичувачі, гроші, автомобілі та інші речі.

Фігурантам повідомили про підозри в створенні злочинної організації, вимаганні, незаконному викраденні людини. Всього затримано 10 осіб, двоє - оголошені в розшук.

Новини

Популярні теми форуму

analytics