Close button

В "Борисполі" скасовано прибуття ряду рейсів: перелік

В "Борисполі" скасовано прибуття ряду рейсів: перелік

Через погіршення погодних умов в аеропорту "Бориспіль" скасовано посадку шести літаків - літаки сіли в резервних аеропортах або повернулися в аеропорти вильоту. Про це повідомляє прес-служба аеропорту, передає УНН, повідомляє УНН.

"У зв'язку зі складними погодними умовами в Міжнародному аеропорту" Бориспіль "деякі рейси здійснили посадку в резервних аеропортах або прийняли рішення повернутися в аеропорти вильоту", - повідомили в аеропорту.

Станом на 20:30 це рейси: Бєлавіа - BRU845 (Мінськ - Київ); LOT - LOT7KU (Варшава - Київ); Windrose - WRC 114 (Івано-Франківськ - Київ); WRC 104 (Дніпро - Київ); WRC 164 ( Львів - Київ); WRC124 (Одеса - Київ).

Повідомляється, що рішення скористатися резервним аеропортом і змінити запланований маршрут приймає виключно командир повітряного судна.

"Зараз Міжнародний аеропорт" Бориспіль "працює і постійно здійснює обробку перону, руліжних доріжок та злітно-посадкової смуги. Задіяно 15 одиниць техніки для забезпечення умов зльоту і посадки", - відзначили в адміністрації аеропорту.

50968709347658384659830496583456.jpg

В "Борисполі" закликали враховувати можливі зміни в розкладі рейсів. Перевірити інформацію можна на онлайн табло аеропорту і онлайн табло на сайті авіакомпанії.

Додамо, що в зв'язку з несприятливими погодними умовами в Київській і Житомирській області ввели тимчасове обмеження руху транспорту.

Новини

Популярні теми форуму

analytics