Close button

Маск назвав економічну освіту проблемою

Маск назвав економічну освіту проблемою

Глава Tesla і SpaceX Ілон Маск, днями вийшов на друге місце в списку найбагатших людей світу, назвав проблемою економічну освіту, яке дають бізнес-школи, повідомляє телеканал Fox, повідомляє Лента.ру.

На його думку, ступінь МВА (магістр ділового адміністрування) у керівника компанії часто означає, що він більше думає про цифри, ніж про власний продукт. Маск зауважив, що в даний час в США стає все більше підприємств, для яких ступінь МВА важливіше інших достоїнств, і це вже проблема.

В ході щорічної зустрічі глав компаній, яку організовує видання The Wall Street Journal, бізнесмен зазначив, що такі керівники витрачають багато часу на засідання ради директорів і надмірно піклуються про фінансові показники. Тим часом, підкреслив глава Tesla, коли він сам робив таким чином, справи компанії йшли наперекосяк. Допомагало тільки проводити більше часу на виробництві, а також користуватися своїми продуктами.

Також в своєму виступі Маск розповів, що значення презентацій в PowerPoint і корпоративних нарад занадто перебільшено, причому на шкоду якості продукції.

Сам мільярдер не має ступеня MBA. Свого часу він також кинув аспірантуру в Стенфордському університеті. Нинішній випадок - не перший, коли він висловлює сумніви у важливості академічної освіти. У березні він заявив, що студенти частіше використовують ВНЗ для розваги і докази того, що можуть виконувати якусь роботу.

Tesla 21 грудня увійде в S & P 500. При цьому капіталізація компанії вже перевищила 600 мільярдів доларів, вона відразу ж стане шостою за величиною компанією в індексі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics